Cruelty free Elizavecca Маска тканинна з молочною кислотою для омолодження шкіри

Elizavecca Маска тканинна з молочною кислотою для омолодження шкіри

Elizavecca Face Care Milk Deep Power Ring Mask Pack

Elizavecca Elizavecca

ЦБ-00016229

Elizavecca

Наявність: Немає в наявності

35грн

Об'єм: 23 мл

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Тонізування

Вік: 18+

Elizavecca Face Care Milk Deep Power Ring Mask Pack Маска молочно-квіткова

Ефективно діюча молочно-квіткова маска від бренду Elizavecca допоможе зволожити і тонізувати шкірний покрив. Завдяки її унікальному складу на основі гіалуронової кислоти і колагену, під час застосування засобу, епідерміс глибоко живиться, повертаючи шкірі молодість і еластичність. Екстракт молока надає шкірному покрову неймовірну м'якість і ніжність, а лілія, жасмин і троянда володіють потужним регенеруючим ефектом і, до того ж, дарують засобу приємний квітковий аромат.

Аргінін впливає на поліпшення мікроциркуляції і створює захисну функцію шкіри. З першим застосуванням представленої молочної маски запускається процес оновлення клітин епідермісу, обличчя стає свіжим і набуває здоровий колір. Подаруйте шкірі делікатний догляд з Elizavecca!

Спосіб застосування

Вийміть тканинну масу з упаковки, залишок есенції злийте в баночку, нанесіть маску на 15-30 хвилин. Після цього дайте обличчю повністю висохнути і нанесіть сироватку і ваш щоденний крем. Залишки есенції використовуйте на ніч і вранці до повного вбирання. Рекомендується використовувати маски курсом в 10 днів або 1-2 рази на тиждень.

Склад

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Collagen, Vincetoxicum Atratum Extract, Portulaca Oleracea Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Milk Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Iris Versicolor Extract, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract, Lilium Candidum Flower Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Extract, Freesia Refracta Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Colostrum, Phenoxyethanol, Carbomer, Arginine, Chlorphenesin, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Fragrance

Напиши відгук
Elizavecca Крем для обличчя відбілюючий

Elizavecca Крем для обличчя відбілюючий

Elizavecca Milky Piggy Real White Time Milk Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри