Cruelty free Cosrx Pure Fit Cica Calming True Заспокійлива маска з центелою

Cosrx Тканинна заспокійлива маска з центелою

Cosrx Pure Fit Cica Calming True Sheet Mask 

Cosrx Cosrx

ЦБ-00018139

Cosrx

Наявність: Немає в наявності

125грн

Об'єм: 23 мл

Бренд: Cosrx

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Нормальна та чутлива

Призначення: Відновлення, пом'якшення,зволоження

Cosrx Pure Fit Cica Calming True Sheet Mask Тканинна заспокійлива маска з центелою

Тканинна маска Cosrx Pure Fit Cica Calming True Sheet Mask заспокоює подразнену шкіру, швидко знімає запалення і почервоніння. Містить високу концентрацію центелли азіатської, відновлює проблемну шкіру, схильну до появи акне, куперозу.

Маска моментально поповнює нестачу вологи, утримує її в клітинах, вирівнює рельєф шкіри і покращує її тон, оздоровлює колір обличчя. Перешкоджає виникненню нових запалень, бореться з почервонінням і робить купероз менш вираженим. Засіб гіпоалергенний, не містить мінеральних масел, сульфатів, парабенів і синтетичних ароматизаторів і не тестується на тваринах. Тканинна основа щільно прилягає до шкіри і активно поглинає всі корисні інгредієнти.

Маска містить комплекс CICA-7, який включає екстракт центели азіатської, екстракт листя центели азіатської, екстракт кореня центели азіатської, азіатікозід, азіатикову кислоту, мадакасосід. Комплекс дає яскраво виражений загоювальний і заспокійливий ефект. Відновлює і пом'якшує шкіру, прибирає почервоніння і лущення, живить і зміцнює захисний бар'єр шкіри.

Спосіб застосування:

Вмийтеся і зволожіть шкіру тонером. Дістаньте маску і нанесіть на шкіру, залиште на 15-20 хвилин. Видаліть маску. Залишки есенції м'яко вбийте в шкіру обличчя подушечками пальців.

Напиши відгук
Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Крем для глибокого зволоження і регенерації шкіри 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри