Farm Stay Тканинна маска для обличчя з екстрактом персика

Farm Stay Тканинна маска для обличчя з екстрактом персика

Farm Stay Real Peach Essence Mask 

FarmStay FarmStay

ЦБ-00016869

FarmStay

Наявність: Немає в наявності

25грн

Об'єм: 23 мл

Бренд: Farm Stay

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Заспоконня та зволоження

Farm Stay Real Peach Essence Mask Маска тканинна для обличчя з екстрактом персика

Тканинна маска для обличчя з екстрактом персика Farm Stay Real Peach Essence Mask живить і заряджає шкіру енергією, робить її гладкою і шовковистою. Екстракт плодів персика надає шкірі пом'якшувальну і тонізуючу дію.

У есенцію, просочують тканинну маску Real Peach Essence Mask з колекції Farm Stay входить натуральний екстракт персика і гіалуронова кислота.

Екстракт персика відновлює і оживляє шкіру, освіжає і вітамінізує її, робить більш еластичною і підтягнутою. Крім того, екстракт персика усуває подразнення і запалення, а завдяки фруктовим кислотам, м'яко відлущує ороговілі клітини і сприяє легкому освітленню шкіри.

Біоактивний дует чудово освіжає і зволожує шкіру, м'яко тонізує, роблячи шкіру оксамитовою, гладкою і сяючою. Засіб для домашнього догляду за обличчям виготовлено на базі щільної тканинної серветки. Приємно облягаючи, маска допомагає діючої есенції поглинатись.

В результаті вже через кілька хвилин шкіра виглядає оптимально пом'якшена, її гідроліпідний бар'єр відновлений. Простий у використанні засіб підтримує комфорт шкіри, не викликає відчуття сухості, липкості або подразнення.

Спосіб застосування:

Нанесіть маску на 15-20 хвилин, потім видаліть. Робіть легкий масаж подушечками пальців, поки залишки маски повністю не поглинатись. 

Напиши відгук
Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

FarmStay Ceramide Age Corrector Eye Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри