Cruelty free Elizavecca Триступенева маска для звуження пор

Elizavecca Триступенева маска для звуження пор

Elizavecca Pore Solution Super Elastic Mask Pack

Elizavecca Elizavecca

ЦБ-00009443

Elizavecca

Наявність: Немає в наявності

75грн

Об'єм: 25 мл

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Від чорних цяток, очищення, живлення, звуження пор, зволоження

Вік: 18+

Зроблено в: Корея

Elizavecca Pore Solution Super Elastic Mask Pack Маска триступенева для звуження пор

Позбутися від розширених пор, які призводять до виникнення чорних цяток, без допомоги досвідченого косметолога достатньо складно. Але бренд Elizavecca, створивши приголомшливу триступеневу маску для будь-якого типу шкіри обличчя, стверджує, що ефективного результату в боротьбі з проблемами пігментації і розширених пор можна домогтися і в домашніх умовах. Маска містить порошок з деревного вугілля, що надає їй чорний колір.

Засіб бореться з двома основними проблемами - звужує пори, роблячи їх менш помітними, і значно покращує еластичність шкірного покриву, завдяки врегулюванню вироблення шкірного сала. У складі продукту міститься гіалуронова кислота для інтенсивного зволоження шкіри обличчя, льодовикова і мінеральна води для поліпшення захисної функції, а також екстракти зеленого чаю і насіння Чіа, які сприяють тонізації епідермісу. Три «відділення» засобу містять в собі пінку для очищення шкіри, живильну сироватку і тканинну маску. Зручне поетапне застосування продукту дозволить насолодитися ефективним результатом.

Спосіб застосування

1 крок - вмитися очищуючою пінкою.

2 крок - нанести живильну, зволожуючу сироватку.

3 крок - нанести тканинну маску на 10-20 хвилин, після чого маску зняти і дати вбратися залишкам есенції.

Склад

Water, Glacier Water, Dipropylene Glycol, Glycerin,Niacinamide, Swiftlet Nest Extract, Butylene Glycol, Phenoxyethanol,Betaine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin, Jania Rubens Extract, Hyaluronic Acid, Maltooligosyl Glucoside, C12-14 Hydroxyalkyl Maltitol Ether, Polyglutamic Acid, Fucose, Mineral Water, Tocopheryl Acetate, Salvia Hispanica Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Potassium Hydroxide, Adenosin, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Fragrance, Charcoal Powder, Fragrance, Glutathione

Напиши відгук
Elizavecca Крем для обличчя відбілюючий

Elizavecca Крем для обличчя відбілюючий

Elizavecca Milky Piggy Real White Time Milk Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри