Cruelty free Elizavecca Триступнева висвітлююча і зволожуюча маска

Elizavecca Триступнева висвітлююча і зволожуюча маска

Elizavecca Aqua White Water Illuminate Mask Маска 

Elizavecca Elizavecca

ЦБ-00009442

Elizavecca

Наявність: Немає в наявності

75грн

Об'єм: 25 мл

Бренд: Elizavecca

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Призначення: Освітлення, проти запалень, проти пігментних плям, зволоження

Вік: 18+

Elizavecca Aqua White Water Illuminate Mask Маска триступенева висвітлююча і зволожуюча

Хочете мати засіб, вирішальне абсолютно всі проблеми зі шкірою? Маска триступенева висвітлююча і зволожуюча Elizavecca Aqua White Water Illuminate Mask буде актуальна як в дорозі, так і в домашніх умовах.

Три відділення засобу дозовані для одноразового використання, складають поетапний і повноцінний догляд за шкірою обличчя. Пінка для очищення чудово готує шкіру до використання тканинної маски і сироватки.

Маска чудово зволожує шкіру, допомагає позбутися від пігментних плям, а також прибирає наслідки після запалень і дрібних травм. Льодовикова і мінеральна вода, що входять до складу засобу, збагачені великою кількістю корисних мінералів, вітамінів і мікроелементів. Це значно покращує захисні функції шкіри, зміцнює її, вирівнює тон, освітлює і вирівнює поверхню. Як результат - повністю оновлена, доглянута шкіра обличчя. Тепер будь-який образ вам під силу.

Спосіб застосування:

1 крок - вмитися очищає пінкою;

2 крок - нанести тканинну маску на 10-20 хвилин;

3 крок - нанести живильну, зволожуючу сироватку, яка на заключному етапі догляду розгладжує шкіру і захищає її від втрати вологи.

Склад:

Water, Glacier Water, Dipropylene Glycol, Glycerin,Niacinamide, Butylene Glycol, Phenoxyethanol,Betaine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin, Jania Rubens Extract, Hyaluronic Acid, Maltooligosyl Glucoside, C12-14 Hydroxyalkyl Maltitol Ether, Polyglutamic Acid,Fucose, Mineral Water, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Salvia Hispanica Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Potassium Hydroxide, Adenosin, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate

Напиши відгук
Elizavecca Крем для обличчя відбілюючий

Elizavecca Крем для обличчя відбілюючий

Elizavecca Milky Piggy Real White Time Milk Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри