Cruelty free Elizavecca Омолоджуюча маска з екстрактом золота та муцину равлика

Elizavecca Омолоджуюча маска з екстрактом золота та муцину равлика

Elizavecca 24k Gold Water Dew Snail mask

Elizavecca Elizavecca

ЦБ-00004719

Elizavecca

Наявність: Немає в наявності

145грн

Об'єм: 25 мл

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Антивіковий

Вік: 35+

Elizavecca 24k Gold Water Dew Snail mask Маска тканинна з золотом і секретом равлики

Миттєве перетворення - це тепер не міф, а реальність. Маска тканинна з золотом і секретом равлики Elizavecca 24k Gold Water Dew Snail mask стане тією незамінною паличкою-виручалочкою, коли між виснажливою роботою і вечіркою року залишається зовсім небагато часу, щоб встигнути привести себе в божественний вигляд.

Антивікова маска моментально омолоджує обличчя, створює ліфтинг-ефект, стирає сліди втоми і недосипання, прибирає почервоніння і подразнення, надає шкірі враження природного сяйва зсередини. У складі засобу є 24-каратне золото, що забезпечує інтенсивне живлення, зволоження і регенерацію клітин шкіри. Дорогоцінний компонент сприяє виведенню токсинів, збагачує шкіру киснем і омолоджує її.

Равликовий секрет давно відомий, як сучасні «молодильні яблучка». Він відновлює структуру шкіри, є постачальником величезної кількості цінних і рідкісних корисних мікроелементів в глибокі шари шкіри.

Спосіб застосування 

Після вмивання підготуйте шкіру тонером, прикладіть маску і тримайте її на обличчі 20-30 хв. Частину есенції, що залишилася в упаковці нанесіть після маски і залиште її до повного висихання. Для максимального ефекту використовуйте маску курс з 10 процедур по 1-2 рази на тиждень. Потім через 1,5-2 місяці повторіть курс.

Напиши відгук
Elizavecca Крем для обличчя відбілюючий

Elizavecca Крем для обличчя відбілюючий

Elizavecca Milky Piggy Real White Time Milk Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри