Marvis Cinnamon Mint 85 ml

Marvis Cinnamon Mint 85 ml

Marvis Зубна паста 85 мл

Marvis Marvis

ЦБ-00019675

Marvis

Наявність: Є в наявності

385грн

Бренд: Marvis

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Італія

Час застосування: Універсальний

Призначення: відбілювання зубів, очищення

Marvis Cinnamon Mint Зубна паста 85 мл

Зупинивши свій вибір на воістину культовій зубній пасті італійського бренда Marvis, ви не прогадаєте! Її унікальна формула, збагачена фосфором, корицею і свіжою м'ятою, подарує вам професійний догляд і сяйну здоров'ям білосніжну посмішку, про яку можна тільки мріяти! Паста містить комплекс активних інгредієнтів, завдяки яким вона ефективно очищає зуби від нальоту, забезпечує надійний захист емалі, мінералізує тканини, впливає благотворно на ясна і дарує подиху свіжість.

Завдяки спеціальній кремоподібній консистенції з дрібними абразивними часточками, паста делікатно усуває наліт і полірує емаль, не травмуючи її. Паста знаходиться в зручній вінтажній тубі з яскравим привабливим дизайном, що виготовлена з екологічно чистого алюмінію, що розкладається. Продукт має свіжий приємний аромат, який робить процес догляду за зубами комфортним і приємним. Паста Cinnamon Mint, безумовно, стане вашим фаворитом і допоможе досягти чудових результатів!

Спосіб застосування:

Використовувати невелику кількість зубної пасти 2 рази на день, вранці та ввечері. Для максимального ефекту чистити зуби не менше 1-2 хвилин, після, використовувати концентрат-ополіскувач Marvis.

Склад:

Glycerin, Aluminum Hydroxide, Aqua, Silica, Aroma, Cellulose Gum, Titanium Dioxide, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Saccharin, Sodium Citrate, Citric Acid, Eugenol, Limonene, Cinnamal, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Alcohol.

Напиши відгук
Marvis Black Forest 75 ml

Marvis Black Forest 75 ml

Marvis Зубна паста Чорний ліс 75 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри