Marvis Jasmin Mint 10 ml

Marvis Jasmin Mint 10 ml

Marvis Зубна паста з ароматом м'яти і жасмину 10 мл

Marvis Marvis

ЦБ-00020535

Marvis

Наявність: Немає в наявності

40грн

Об'єм: 10 мл

Бренд: Marvis

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Італія

Призначення: Захищають зуби від карієсу, і зміцнюють їх, м'яко очищають і полірують емаль, не пошкоджуючи її

Marvis Jasmin Mint Зубна паста з ароматом м'яти і жасмину 10 мл

Культова зубна паста родом з Італії. Незвичайне поєднання свіжого аромату м'яти і нотками квітки жасмину. З Marvis ваша щоденна процедура очищення зубів буде справжнім задоволенням.

Кремоподібна паста Marvis м'яко очищає зубний наліт і вкрай економно витрачається. Вона має антибактеріальну і протизапальну дію, а також, знижує ризик появи зубного каменю. З цією пастою ви будете насолоджуватися чистотою зубів і свіжістю дихання протягом цілого дня.

Целюлозна смола, що входить до складу, робить пасту Marvis схожою на густі вершки і запобігає її висиханню і розшаруванню, фтор і ксиліт захищають зуби від карієсу, і зміцнюють їх, а делікатні абразивні речовини - гідроксид алюмінію і діоксид кремнію - м'яко очищають і полірують емаль, не пошкоджуючи її.

Вміст фтору в кожній конкретній пасті вказано на упаковці і воно відповідає рекомендаціям Всесвітньої організації охорони Здоров'я.

Спосіб застосування:

Використовувати невелику кількість зубної пасти 2 рази в день, вранці і ввечері. Для максимального ефекту чистити зуби не менше 1-2 хвилини, після, використовувати концентрат-ополіскувач Marvis.

Напиши відгук
Marvis Black Forest 75 ml

Marvis Black Forest 75 ml

Marvis Зубна паста Чорний ліс 75 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри