Marvis Зубна паста з ароматом масла італійського лимона та мандарина 75 мл

Marvis Зубна паста з ароматом масла італійського лимона та мандарина 75 мл

Marvis Royal 75 ml

Marvis Marvis

ЦБ-00019145

Marvis

Наявність: Немає в наявності

295грн

Об'єм: 75 мл

Аромат: Лимону та мандарину

Бренд: Marvis

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Італія

Призначення: Запобігає утворенню зубного каменю, піклується про ясна

Marvis Royal Зубна паста з ароматом масла італійського лимона та мандарина 75 мл

Легендарний італійський бренд Marvis спеціалізується на виготовленні люксових зубних паст і засобів для догляду за ротовою порожниною. На сьогоднішньому ринку зубних паст Marvis займає провідну позицію. Продукція бренду представлена не тільки в Італії, а й за кордоном. Продукти італійського виробника являють собою результат поєднання класичної рецептури і сучасних технологій виробництва. Ось уже кілька поколінь компанія є сімейною справою, яка передається від одного члена родини до іншого. До створення гігієнічних засобів для зубів працівники компанії підходять з усією ретельністю і відповідальністю: зубні пасти Marvis не лише чудово піклуються про здоров’ я зубів і ясен та свіжий подих, але й мають приємний смак.

Розкішні і елегантні подорожі на «Східному експресі» надихнули на створення зубної пасти Royal з унікальним витонченим смаком, який аромати масла італійського лимона, мандарина, екстракту троянди і мускатного горіха. Це пікантне поєднання, посилене м'ятою, забезпечує абсолютно новий досвід сенсорних відчуттів.

Паста містить фтор (1 357 ppm), який допомагає зміцнити зубну емаль. До складу пасти входять м'які речовини, тому паста акуратно видаляє зубний наліт, не руйнуючи емаль. У складі також є і целюлозна смола, яка запобігає розшарування пасти. Унікальна формула зубної пасти Marvis Whitening Mint дозволила створити відчуття м'якості в роті, під час чищення зубів.

Класична упаковка пасти виготовлена проведена з екологічних матеріалів, які повністю розкладаються. Компактний розмір зубної пасти Marvis дозволяє легко знайти для неї місце в сумці при подорожах або відрядженнях.

Спосіб застосування:

Використовувати невелику кількість зубної пасти 2 рази в день, вранці і ввечері. Для максимального ефекту чистити зуби не менше 1-2 хвилини, після, використовувати концентрат-ополіскувач Marvis.

Напиши відгук
Marvis Black Forest 75 ml

Marvis Black Forest 75 ml

Marvis Зубна паста Чорний ліс 75 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри