Real Barrier Тонер для інтенсивного зволоження 80 мл

Real Barrier Тонер для інтенсивного зволоження 80 мл

Real Barrier Extreme Essence Toner 80 ml

Real Barrier Real Barrier

ЦБ-00019914

Real Barrier

Наявність: Немає в наявності

245грн

Об'єм: 80 мл

Бренд: Real Barrier

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Суха, нормальна

Призначення: Відновлення, живлення, тонізація, зволоження

Real Barrier Extreme Essence Toner Тонер для інтенсивного зволоження 80 мл

Тонер по типу молочка-сироватки насичує вашу шкіру вологою, насичується відразу після вмивання в якості першого шару бар'єру вашої шкіри.

Нова лінія від Real Barrier з технологією MLE: унікальна технологія захисту шкіри, заснована на MLE - це багатошарова емульсія, яка відтворює шарувату структуру шкіри і швидко і ефективно відновлює її бар'єрну функцію. 

Пантенол зволожує шкіру, підвищує її гладкість і еластичність, бореться з пошкодженнями, викликаними зовнішніми факторами. Стимулює регенерацію тканин, нормалізує клітинний метаболізм, збільшує міцність колагенових волокон.

Алантоїн (екстракт з листя і коренів камфори) має протимікробну і протизапальну дію. Він стимулює регенерацію тканин, пом'якшуючи і зволожуючи. Алантоїн є незамінним засобом для сухої і надмірно чутливої ​​шкіри, знімає подразнення і покращує захисні функції.

Серія містить арома-комплекс для полегшення стресу, якому піддається чутлива шкіра: корінь ветівера допомагає позбутися від накопиченого за день стресу, лаванда заспокоює і допомагає розслабитися, апельсин має яскравий насичений фруктовий запах який позитивно впливає на підвищення емоційного рівня.

Спосіб застосування:

Використовуйте після вмивання, налийте тонер на долоню. Використовуйте свої руки, щоб акуратно притиснути продукт для глибокого зволоження. Далі наносите звичайну сироватку , есенцію і зволожуючий засіб.

Напиши відгук
Real Barrier Tone Up Sun Cream SPF50+ PA++++ 40 ml

Real Barrier Tone Up Sun Cream SPF50+ PA++++ 40 ml

Real Barrier Сонцезахисний крем з освітлювальним ефектом 40 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри