Iunik Rose galactomyces essential toner Тонер для поліпшення тону шкіри

Iunik Тонер для поліпшення тону шкіри 200 мл

Iunik Rose galactomyces essential toner 200 ml

Iunik Iunik

ЦБ-00019687

Iunik

Наявність: Немає в наявності

589грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Iunik

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна. комбінована

Призначення: Інтенсивно зволожує, нормалізує вироблення шкірного сала, ліфтинг дія

Iunik Rose galactomyces essential toner Тонер для поліпшення тону шкіри 200 мл

Тонер для поліпшення тону шкіри з трояндою і галактомісісом Iunik Rose Galactomyces Essential Toner вирівнює і м'яко освітлює загальний колір шкіри, знімає почервоніння і освіжає.

Iunik Rose Galactomyces Essential Toner інтенсівно зволожує, надає легку відлущуючу дію і готує шкіру до подальшого догляду.

Універсальний тонер підходить для очищення шкіри після вмивання, він видаляє залишки макіяжу і відлущує ороговілі клітини епідермісу. Інтенсивно зволожує, поповнює нестачу вологи в шкірі, нормалізує кислотно-лужний баланс і виконує роль бустера, дозволяючи всім наступним компонентам проникати глибше.

70% екстракту дамаської троянди активно зволожує шкіру, усуває сухість, покращує колір обличчя і надає заспокійливу дію. 10% екстракту ферменту галактомісіса делікатно відлущує і пом'якшує огрубілий рельєф шкіри, сприяє звуженню пор, видаляє надлишки шкірного сала і регулює жирність шкіри.

Головні функції тонера:

  • Інтенсивно зволожує. Вода дамаської троянди замість звичайної води в основі тонеру допомагає заповнити недолік вологи в шкірі, усунути сухість і зневоднення;
  • Заспокоює. Екстракт дамаської троянди знімає свербіж і подразнення, усуває почервоніння і прискорює загоєння запалень;
  • Нормалізує вироблення шкірного сала. Фермент галактомісіса очищає і допомагає звузити пори, контролює виділення себума і знижує жирність шкіри;
  • Надає антивікову дію. Аденозин ефективно зменшує глибину зморшок і допомагає в боротьбі з першими ознаками старіння.

Основні діючі компоненти:

Фільтрат галактомісіса 10% - має здатність розщеплювати поживні речовини і посилювати ступінь їх засвоюваності клітинами шкіри. Завдяки цьому він відновлює цілісність клітин, підсилює мікроциркуляцію крові, прискорює обмінні процеси, очищає шкіри, вирівнює мікрорельєф, підвищує тонус шкіри, знімає запалення, покращує колір обличчя.

Екстракт дамаської троянди 70% - зволожує, регенерує шкіру, розгладжує зморшки, в тому числі мімічні, підвищує еластичність шкіри, нормалізує секрецію сальних залоз, вирівнює тон шкіри, звужує пори.

Екстракт інжиру - нормалізує кислотно-лужний баланс шкіри, омолоджує, володіє легким ефектом ліфтингу.

Екстракт граната - надає омолоджуючу дію, живить і пом'якшує, підвищує пружність, м'яко відлущує ороговілі клітини.

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість тонера на чисту шкіру за допомогою ватного диска або долоньок. Можна використовувати в якості локальної маски для інтенсивного зволоження шкіри.

Напиши відгук
iUNIK Propolis Vitamin Eye Cream For Eye & Face 30 ml

iUNIK Propolis Vitamin Eye Cream For Eye & Face 30 ml

iUNIK Крем для повік з прополісом 30 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри