Davines More Inside Relaxing Moisturizing Fluid 125ml Зволожуючий Флюїд

Davines More Inside Relaxing Moisturizing Fluid 125 мл

 Розгладжуючий зволожуючий флюїд для гладкого контрольованого стайлінгу125 мл 

Davines Davines

ЦБ-00031961

Davines

Наявність: Є в наявності

611грн

Об'єм: 125 мл

Тип волося: Всі типи

Бренд: Davines

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Італія

Час застосування: Універсальний

Davines More Inside Relaxing Moisturizing Fluid Розгладжуючий зволожуючий флюїд для гладкого контрольованого стайлінгу125 мл 

  • Доглядайте за своїм волоссям професійно! І для цього не обов’язково відвідувати дорогі салони. З розгладжувальним зволожувальним флюїдом для гладкого контрольованого стайлінгу Davines More Inside ви зможете робити це вдома. Флюїд ідеально підійде для кучерявого волосся, випрямляючи його та зволожуючи. Воно стане ніжним і м’яким, як шовк. Кучері отримають захист від згубного впливу навколишнього середовища та неприємної погоди, адже флюїд вирізняється вологостійким ефектом. Також ви помітите, що волосся стало здоровішим і гарнішим. Причина - зміцнення структури волокон та живлення їх корисними речовинами.

    Серцевина серії More Inside - це формули, створені в лабораторіях Davines і ретельно протестовані. Це дорогоцінна комбінація активних інгредієнтів, які виконують певне завдання. Серія відома своїм екстразволоженням, завдяки чому зберігаються молекули води на волосяному стрижні.

    Відчуйте неймовірну впевненість у своєму волоссі разом із розгладжувальним зволожувальним флюїдом для гладкого контрольованого стайлінгу Davines More Inside.

 Спосіб застосування : 

  • нанести невелику кількість продукту на сухе волосся, укласти. Як альтернативу нанести гель на вологе волосся.

Напиши відгук
Davines Hair Refresher 150 ml

Davines Hair Refresher 150 ml

Сухий шампунь 150 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри