Ellipse Hair Vitamin Вітаміни для волосся "Нічне сяйво" з фундуком та маслом Алое Вера (50x1мл)

Ellipse Hair Vitamin Вітаміни для волосся "Нічне сяйво" з фундуком та маслом Алое Вера (50x1мл)

Ellips Hair Vitamin Shiny Black with Kemeri & Aloe Vera Oil

Ellips Ellips

ЦБ-00006714

Ellips

Наявність: Є в наявності

560грн

Об'єм: 50х1 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Індонезія

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження та живлення

Тип волосся: Всі типи волосся

Ellips Hair Vitamin Shiny Black with Kemeri & Aloe Vera Oil Вітаміни для волосся "Нічне сяйво" з фундуком та маслом Алое Вера

Забезпечити волоссю живлення корисними речовинами стало вкрай легко. Інноваційні вітаміни для волосся «Нічне сяйво» з фундуком та маслом алое вера від індонезійського бренду Ellips ретельно доглядають за вашими локонами, роблячи їх блискучими і слухняними. Капсули дуже зручно застосовувати. До їх складу входять живильні компоненти, в числі яких і цінне масло алое вери, яке допомагає волоссю стати міцним, сильним, шовковистим і гладким. Засіб також містить масло фундука, яке зволожуює волосся. Поєднання вітамінів А, С, Е і провітамін В5 потужно оздоровлює локони і захищає їх від шкідливого ультрафіолету. Марокканське масло сприяє засвоєнню всіх корисних складових продукту.

Завдяки легкій текстурі вміст капсул не жирнить і не обтяжує волосся, швидко розчиняється. Легкість, швидкість і користь застосування продукту робить його чудовим засобом по догляду за темним волоссям.

Спосіб застосування

Відрізати кінчик капсули ножицями і нанести вміст на чисте, вологе волосся (попередньо підсушити рушником). Не потребує змивання. Висушити і укласти волосся звичайним способом.

Склад

Cyclopentasiloxane,Cyclotetrasiloxane, Dimethiconol, Phenyl Trimethicone, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Soybean (Glycine Soja) Oil, Ascorbyl Palmitate, Retinyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Oil, Aleurites Moluccana Seed Oil, Polysilicone-15, Panthenyl Ethyl Ether, Argania Spinosa Oil.

Напиши відгук
Ellips Hair Vitamin Вітаміни для волосся "Відновлення волосся" (50x1мл)

Ellips Hair Vitamin Вітаміни для волосся "Відновлення волосся" (50x1мл)

Ellips Hair Vitamin Hair Repair With Pro-Keratin Complex

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри