Ellips Hair Vitamin Вітаміни для волосся "Бездоганний шовк" (50x1мл)

Ellips Hair Vitamin Вітаміни для волосся "Бездоганний шовк" (50x1мл)

Ellips Hair Vitamin Smooth & Silky With Pro-Keratin Complex

Ellips Ellips

ЦБ-00006724

Ellips

Наявність: Є в наявності

600грн

Об'єм: 50х1 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Індонезія

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Тип волосся: Всі типи волосся

Ellips Hair Vitamin Smooth & Silky With Pro-Keratin Complex Вітаміни для волосся "Бездоганний шовк"

Багато хто вважає, що догляд за волоссям - це процедура, що вимагає великої кількості часу, коштів і зусиль. Бренд Ellips спробував зруйнувати цей міф і представив унікальний вітамінний комплекс в капсулах «Бездоганний шовк». Усередині кожного елемента міститься цінне натуральне масло з про-кератиновим комплексом, яке не вимагає змивання водою. Завдяки цьому продукт впливає на волосся протягом тривалого часу до наступного миття голови.

Засіб збагачений маслами, вітамінами і мікроелементами, які надають ефективну відновлюючу, пом'якшуючу і поживну дії на волосся. Вміст кожної капсули допоможе зміцнити волосся, захистити їх від впливу ультрафіолету і термоінструментів. Масло надає волоссю красивого блиску, шовковистості і гладкості. Засіб швидко вбирається і не обтяжує пасма.

Увага! Тільки зовнішнє застосування. Уникати попадання на упаковку прямих сонячних променів. Зберігати в недоступному для дітей місці. Кінцева дата використання вказана на упаковці.

Спосіб застосування

Вимити волосся, просушити рушником, відкрити за допомогою ножиць 1 капсулу і нанести на вологе волосся. Не змивати. Сушити і укладати волосся звичайним способом.

Склад

Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Dimethiconol, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Soybean (Glycine Soja) Oil, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Aloe Barbadensis (Leaf) Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Panthenyl Ethyl Ether, Isostearic Acid, AMP-Isostearoyl Wheat/Com/Soy Amino Acids, Aminomethyl Propanol.

Напиши відгук
Ellips Hair Vitamin Вітаміни для волосся "Відновлення волосся" (50x1мл)

Ellips Hair Vitamin Вітаміни для волосся "Відновлення волосся" (50x1мл)

Ellips Hair Vitamin Hair Repair With Pro-Keratin Complex

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри