Ellipse Hair Vitamin Вітаміни для волосся "Здоров'я волосся" з женьшенем і медом (6x1мл)

Ellipse Hair Vitamin Вітаміни для волосся "Здоров'я волосся" з женьшенем і медом (6x1мл)

Ellips Hair Vitamin Hair Vitality With Ginseng & Honey Oil

Ellips Ellips

ЦБ-00006713

Ellips

Наявність: Є в наявності

130грн

Об'єм: 6х1 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Індонезія

Час застосування: Універсальний

Призначення: Пом'якшення

Тип волосся: Всі типи волосся

Ellips Hair Vitamin Hair Vitality With Ginseng & Honey Oil Вітаміни для волосся "Здоров'я волосся" з женьшенем і медом

Вітаміни для волосся «Здоров'я волосся» з женьшенем і медом Ellips Hair Vitamin Hair Vitality With Ginseng & Honey Oil допоможуть швидко, комфортно і ефективно надати вашим локонам приголомшливий вигляд.

Засіб створений на основі натуральних компонентів, багатих на вітаміни, корисними мікроелементами і антиоксидантами. Не дивлячись на свою назву і густу консистенцію, засіб не жирнить пасма, не обтяжує їх. Волосся стає легким, слухняним, м'яким і блискучим. Вітамінний комплекс інтенсивно живить і доглядає за локонами, а зволожуючі компоненти запобігають їх сухості, ламкості і пошкодженню структури.

Арганове масло створює захисну вуаль від негативного впливу навколишнього середовища, зберігає гладкість пасом навіть при високій вологості навколишнього повітря. Масло женьшеню зміцнює волосся, перешкоджає їх випаданню, надає приголомшливий блиск і здорове сяйво.

Спосіб застосування

Відрізати кінчик капсули ножицями і нанести вміст на чисте, вологе волосся (попередньо підсушити рушником). Не потребує змивання. Висушити і укласти волосся звичайним способом.

Склад

Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Dimethiconol, Cyclohexasiloxane, Phenyl Trimethicone, Tocopheryl Acetate, Soybean (Glycine Soja) Oil, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Fragrance, Paraffinum Liquidum, Panax Ginseng Root Oil, Honey (Mel), Ethythexyl Methoxycinnamate, BHT, Panthenyl Ethyl Ether, Argania Spinosa Oil.

Напиши відгук
Ellips Hair Vitamin Вітаміни для волосся "Відновлення волосся" (50x1мл)

Ellips Hair Vitamin Вітаміни для волосся "Відновлення волосся" (50x1мл)

Ellips Hair Vitamin Hair Repair With Pro-Keratin Complex

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри