Davines Ol liquid luster 300ml Засіб для блиску волосся

DAVINES Oi Liquid Luster 300 мл

Засіб для блиску волосся 300 мл

Davines Davines

ЦБ-00031802

Davines

Наявність: Немає в наявності

1285грн

Об'єм: 300 мл

Бренд: Davines

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Італія

Призначення: Догляд за сухим. ламким. посіченим волоссям

DAVINES Oi Liquid Luster Засіб для блиску волосся 300 мл

OI Liquid Luster - це невагомий засіб, подібний до води, який миттєво надає волоссю сильний блиск. Він помітно змінює пасма вже після одного нанессення та забезпечує ВАУ-ЕФЕКТ. Liquid Luster покращує якість локонів, робить їх неймовірно здоровими та м’якими. Волосся легше розсчісувати, сушити феном і укладати. Воно стає м’яким на дотик і має неймовірний блиск. Ви залишаєте салон з дивовижною зачіскою, не витрачаючи жодної хвилини даремно. 

Активні компоненти:

- Масло Руку. Отримується з насіння рослини Руку, завдяки високому коефіцієнту заломлення, надає волоссю екстра-блиск.

- Альфа-гідроксикислота. Закриває кутикулу волосся і робить його більш м’яким та густим. Кислота отримана в результаті ферментації виноградного сусла, пом’якшує волосся і знижує рН формули, закриває кутикулу волосся та робить його більш шовковистим, тим самим надає ефект екстра-блиску.

- Олія артишоку Іспанського. Завдяки біотехнологічному процесу “зеленої хімії” екстракт Артишоку перетворюється на біорозкладне легке масло, яке надає блиск і легкість нанесення на волосся, а також полегшує розподіл засобу. 

Спосіб використання: після миття волосся шампунем приберіть зайву вологу рушником. Нанесіть OI Liquid Luster по довжині та на кінчики (оминаючи прикориневу зону) від 20 до 40 мл, в залежності від довжини волосся. Продукт не потребує часу витримки. Після нанесення “помасажуйте” волосся руками та розчешіть гребінцем. Змийте. За потреби нанесіть кондиціонер. 

Склад: Propylene Glycol, Alcohol Denat., Aqua / Water / Eau, Myristyl Alcohol, Parfum / Fragrance, Silicone Quaternium-8, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, C8-12 Acid Triglyceride, Glycerin, Phenethyl Benzoate, Polyquaternium-11, Isopropyl Alcohol, Citronellol, Lactic Acid, Geraniol, Bixa Orellana Seed Extract, Alpha-isomethyl Ionone, Linalool, Citric Acid.

Напиши відгук
Davines Hair Refresher 150 ml

Davines Hair Refresher 150 ml

Сухий шампунь 150 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри