Some by mi Total care serum trial kit Набір сироваток для обличчя

SOME BY MI Total Care Serum Trial Kit 4*14 мл

SOME BY MI Набір сироваток для обличчя

Some by mi Some by mi

ЦБ-00029062

Some by mi

Наявність: Немає в наявності

525грн

Об'єм: 4*14 мл

Бренд: SOME BY MI

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: від вугрів, відновлення, заспокоєння, зволоження, звуження пор, зміцнення, освітлення, пом'якшення, проти запалень, проти пігментних плям, тонізування

Вік: 18+

SOME BY MI Total Care Serum Trial Kit Набір сироваток для обличчя 4*14 мл

Чотири легендарні сироватки від Some By Mi для проблемної шкіри в одній упаковці.

Бренд знає, як важливо у боротьбі з акне правильно підібрати догляд. Цей набір - хороша можливість спробувати найпопулярніші сироватки бренду у невеликому обсязі.

У наборі:

- Сироватка з кислотами AHA.BHA.PHA 30 Days Miracle Serum (14мл) Двофазна кислотна сироватка вирішує відразу кілька проблем. Справляється з подразненнями, швидко заспокоює, відлущує омертвілі частинки, підсушує акне та активізує загоєння запалень.

- Сироватка для звуження пір Super Matcha Pore Tightening Serum (14мл) Серум на основі чаю матчу ефективно звужує пори, регулює вироблення себуму, насичує глибокі шари шкіри вологою. Знімає запалення, почервоніння та вирівнює рельєф шкіри. Чай матчу у складі служить потужним антиоксидантом, що сприяє швидкому загоєнню ранок і усуває почервоніння.

- Сироватка, що освітлює, з вітаміном C YUJA NIACIN 30DAYS BLEMISH CARE SERUM (14мл) Заряджає шкіру вітамінами і дає освітлювальний ефект для боротьби з постакне та пігментними плямами. Насичує вологою, освіжає, тонізує, вирівнює колір обличчя та м'яко відбілює.

- Відновлююча сироватка з муцином равлика від шрамів та постакне Snail Truecica Miracle Repair Serum (14мл) Боротьба з акне - це не тільки загоєння прищів, а й порятунок від рубців. У цьому вам допоможе сироватка Some By Mi з муцином равлики. Засіб ефективно бореться з постакне, нерівностями шкіри та почервоніння. Усуває всі наслідки акне, повертаючи шкірі здоровий зовнішній вигляд. Усуває роздратування та відновлює захисний бар'єр.

Спосіб використання:

Корейська сироватка наноситься локально на проблемні ділянки. Перед застосуванням потрібно добре очистити шкіру. Щоб засіб увібрався, прихлопніть його до шкіри подушечками пальців.



Напиши відгук
Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum Відновлююча сироватка з муцином чорного равлика

Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum Відновлююча сироватка з муцином чорного равлика

Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри