J's Derma Антивікова сироватка з пептидами 15 мл

J's Derma Антивікова сироватка з пептидами 15 мл

 J's Derma Returnage RG Ampoule 15 ml

Brave Sale Brave Sale

ЦБ-00019756

Brave Sale

Наявність: Немає в наявності

620грн

Об'єм: 15 мл

Бренд: J's Derma

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Боротьба зі зморшками в тому числі мімічними

Вік: 25+

J's Derma Returnage RG Ampoule Антивікова сироватка з пептидами 15 мл

Висококонцентрована антивікова ампула Returnage RG Ampoule для спрямованої боротьби з пігментацією і зморшками. Ампула відмінно живить і зволожує шкіру, ефективно утримуючи вологу в глибоких шарах, відновлює пружність і еластичність тканин, що розгладжує зморшки і шкірні заломи, зміцнюючи каркас обличчя.

Сироватка має злегка текучу текстуру, зі слабо вузькою консистенцією, швидко поглинається і не залишає липкості або жирності.

В основі складу інноваційний пептидний комплекс Matrexyl 3000 також відомий як компонент-"стимулятор пружності шкіри", заповнює втрату колагену в шкірі, помітно покращуючи її еластичність, що, в свою чергу, призводить до видимого зменшення кількості зморшок і глибини шкірних заломів.

Аденозин і Арбутин - допомагають відновити вироблення колагену і зробити шкіру більш еластичною, а також позбавити від пігментних плям, дбайливо освітлити і повернути сяйво.

Алденін і пальмітоіл третрапептід-7 - допомагають захистити шкіру від негативного впливу УФ-випромінювання і відновити її після викликаних ним пошкоджень. Крім того, вони покращують тон, додають гладкість і ніжність шкірі.

Пальмітоіл трипептид-1 (Palmitoyl Tripeptide-1) стимулює клітини молодості - фібробласти, до вироблення компонентів колагену, еластину і гіалуронової кислоти. Це активний антиоксидантний пептид, дійсно здатний боротися з окислювальним стресом, відновлює і захищає шкіру від фотостаріння.

Регулярне застосування сироватки дозволить уповільнити старіння шкіри, запустити процеси її регенерації та оновлення, захистити від сонця і окислення, вирівняти тон, поліпшити мікроциркуляцію крові, а з нею і колір обличчя, а також дбайливо освітлити, прибравши пігментні плями.

Спосіб застосування:

Нанесіть сироватку на очищену шкіру обличчя легкими рухами. Дайте засобу поглинутись і завершите догляд кремом для обличчя.

Напиши відгук
BlackTouch Alginate Mask Calming With Green Tea 20 ml

BlackTouch Alginate Mask Calming With Green Tea 20 ml

BlackTouch Заспокійлива альгінатна маска для обличчя 20 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри