Manyo Антибактеріальна сироватка для проблемної шкіри 30 мл

Manyo Антибактеріальна сироватка для проблемної шкіри 30 мл

Manyo Blemish Red Ampoule 30 мл

Manyo Manyo

ЦБ-00018533

Manyo

Наявність: Немає в наявності

1169грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Manyo

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна,комбінована,проблемна

Призначення: Очищення, відбілення, регенерація

Manyo Blemish Red Ampoule Антибактеріальна сироватка для проблемної шкіри 30 мл

Антибактеріальна сироватка для проблемної шкіри Manyo Factory Blemish Red Ampoule для ефективної боротьби з проблемною шкірою схильною до висипань.

Засіб в найкоротші терміни знімає свербіж, заспокоює подразнену шкіру, зменшує область запалень. Дуже добре допомагає в лікуванні акне, регулює вироблення шкірного сала і має протизапальну дію. Рекомендується до застосування тим, хто має вже активні висипання.

Продукт містить тільки найнеобхідніші інгредієнти для дбайливого і безпечного догляду за шкірою.

Ключовою складовою сироватки є унікальний компонент 4-терпінеол, виділений з олії чайного дерева. Він не подразнює шкіру, а його бактерицидну дію в кілька разів сильніше дії масла чайного дерева. Завдяки цьому інгредієнту сироватка моментально заспокоює подразнення, ефективно зволожує і запобігає причини появи запалень.

Активні компоненти:

Екстракт центелли азіатської - має протизапальну і ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри і утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки ,зменшує купероз.

Ніацинамід - сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшення захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри та знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори, заспокоює, освітлює.

Фермент галактомісіса - має здатність розщеплювати поживні речовини і посилювати ступінь їх засвоюваності клітинами шкіри. Завдяки цьому від відновлює цілісність клітин, підсилює мікроциркуляцію крові, прискорює обмінні процеси, очищає шкіри, вирівнює мікрорельєф, підвищує тонус шкіри, знімає запалення, покращує колір обличчя.

Мадекасосід - це особлива витяжка з цетели азіатської, саме цей компонент є найкращим в догляді за чутливою шкірою. Його головною особливістю є яскраво виражений ранозагоювальний і заспокійливий ефект. Також мадекасосід відновлює і пом'якшує шкіру, прибирає почервоніння і лущення, живить і зміцнює захисний бар'єр шкіри.

Екстракт листя розмарину - сприяє оновленню клітин шкіри, тонізує, покращує циркуляцію крові, вирівнює рельєф шкіри, ідеально підходить для зрілої шкіри і боротьби з віковими змінами.
Екстракт кореня солодки - пом'якшує і надає протизапальний ефект, володіє очищуючою і відбілюючими діями, регенерує і загоює.

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість засобу на шкіру за допомогою піпетки на очищене обличчя після тонізації. Легкими рухами кінчиків пальців рівномірно розподіліть сироватку на шкірі.

Напиши відгук
Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream 80 ml

Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream 80 ml

Manyo Зволожувальний крем з лактобактеріями 80 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри