Pupa Like a doll Compact powder 03 Компактна пудра для обличчя

Pupa Like A Doll Compact Powder 03

Pupa Пудра компактна, з ефектом оголеної шкіри 03

Pupa Pupa

ЦБ-00029574

Pupa

Наявність: Немає в наявності

645грн

Об'єм: 10g

Колір: 03

Бренд: Pupa

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Італія

Pupa Like A Doll Compact Powder Пудра компактна, з ефектом оголеної шкіри 03

Компактна пудра - класичний і найбільш зручний варіант тонального засобу для більшості дівчат. Її можна запросто кинути до сумочки й користуватися в потрібні моменти. Силікон і рисовий екстракт у складі допомагають отримати цікавий ефект - ідеально гладенька матова шкіра й водночас легке сяйво. Завдяки мікрочасточкам силіконових смол світло, що падає на обличчя, відбивається рівномірно.

Декілька плавних рухів спонжем - і ваша шкіра свіжа й доглянута. Обов'язково враховуйте її колір під час вибору відтінку пудри. Пористий кремній має високі властивості в абсорбуванні жиру завдяки чому й можливий ефект оголеної шкіри.

Сонячний фільтр SPF15 захистить від негативного впливу сонячних променів. Засіб не містить токсичних і подразливих компонентів.

Спосіб застосування: 

Нанесіть пудру на чисту шкіру обличчя або поверх основи для макіяжу за допомогою круглого пензля або спонжа. Починайте наносити з центру лоба, рухаючись вниз по вилицях до підборіддя. Пройдіть легенько по носі й щоках.

Склад:

Talc, Mica, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Magnesium Stearate, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides). May Contain: CI 77891 (Titanium Dioxide).

Напиши відгук
Pupa Cover cream concealer 01

Pupa Cover cream concealer 01

Pupa Матуючий кремовий консилер 01

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри