Essence Пудра матуюча водостійка

Essence Пудра матуюча водостійка

Essence Mattifying Compact Powder

Essence Essence

ЦБ-00014775

Essence

Наявність: Немає в наявності

165грн

Об'єм: 12g

Бренд: Essence

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Вік: 18+

Ваша шкіра - сама досконалість. Вона шовковиста, пружна і ніжна. Колір вашої шкіри матовий, м'який і ідеально рівний. На шкірі немає ні найменшої вади,почервоніння або пігментних плям. І все це завдяки матуючій пудрі від Essence. Відмінна німецька пудра позбавить шкіру від жирного блиску, вирівняє її тон і надійно приховає маленькі недосконалості шкіри.

Представлений продукт дуже легко наноситься за допомогою пензля або спонжа. Пудра покриває шкіру тонким рівномірним шаром, створюючи оксамитове покриття. Колір пудри ніжний і природний, він чудово поєднується з природним відтінком шкіри. Засіб відмінно маскує розширені пори, великі капіляри, роздратування, роблячи шкіру бездоганною.

Стійкість також входить в число матуючої пудри. Вона зберігає ідеальний свіжий вигляд протягом всього дня, не потребуючи в корекції. Скористайтеся пудрою від Essence, подаруйте шкірі вашого обличчя бездоганний, доглянутий і свіжий вигляд.

Склад

ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, TALC, DISODIUM EDTA, SODIUM DEHYDROACETATE, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN.

Напиши відгук
Essence Cool Colagen 202

Essence Cool Colagen 202

Essence Cool Colagen Помада для збільшення губ 202

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри