Catrice Розсипчаста , прозора, матуюча пудра

Catrice Розсипчаста , прозора, матуюча пудра

Catrice Nude Illusion Loose Powder

Catrice Catrice

ЦБ-00009226

Catrice

Наявність: Немає в наявності

195грн

Об'єм: 11 г

Бренд: Catrice

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Призначення: Матуюча

Catrice Nude Illusion Loose Powder Розсипчаста , прозора, матуюча пудра

Надайте своєму обличчю бездоганно рівний відтінок і ідеальну матовість за допомогою чудовою розсипчастої пудри Nude Illusion Loose Powder виробництва німецької компанії Catrice. Пудра на всі 100% справляється з поставленими завданнями і миттєво дарує чудовий результат. Продукт має легку текстуру, яка покриває обличчя невагомою вуаллю, залишає матовий фініш і підходить для всіх типів шкіри.

Пудра має гарну стійкість і відмінно тримається протягом дня. Завдяки особливій формулі, після нанесення продукт не обсипається, не забивається в пори, дарує шкірі максимальний комфорт, робить її гладкою і бархатистою.

Пудра знаходиться в зручному прозорому футлярі округлої форми з щільно закривається кришкою, що забезпечує герметичне і надійне зберігання косметики. Засіб найдрібнішого помолу без шимера і блискучих частинок, володіє білим кольором, не має запаху. Пудра, безумовно, порадує вас своєю якістю і стане незамінною помічницею в створенні повсякденного образу.

Склад:

ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, TALC, DISODIUM EDTA, SODIUM DEHYDROACETATE, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN.

Напиши відгук
Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри