The Saem Пудра для маскування пор

The Saem Пудра для маскування пор

The Saem Saemmul Perfect Pore Powder

The Saem The Saem

ЦБ-00005230

The Saem

Наявність: Немає в наявності

285грн

Об'єм: 5 г

Бренд: The Saem

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна. комбінована

Призначення: Матовий фініш

The Saem Saemmul Perfect Pore Powder Пудра для маскування пор

Пудра найдрібнішого помолу з легкою текстурою робить шкіру шовковистою, забезпечує природне покриття, яке маскує розширені пори, пігментні плями, купероз і інші шкірні недоліки шкіри. Крім того, пудра контролює вироблення шкірного себуму і запобігає появі жирного блиску.

У складі пудри комплекс оздоровлюючих компонентів, які роблять засіб не тільки декоративним, але і доглядовим. Протягом дня, поки пудра нанесена на обличчя, її активні компоненти зволожують, заспокоюють подразнення, сприяють їх загоєнню, а також попереджають виникнення нових акне. Також пудра захищає шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища.

Березовий сік - зволожує шкіру, наповнює її вітамінами, стимулює регенерацію тканин, заспокоює запалені ділянки шкіри і знімає почервоніння, усуває тьмяний і нездоровий колір шкіри, наповнюючи її свіжістю, робить світліше.

Рожева вода - зволожує і освіжає шкіру, сприяє регенерації клітин, робить шкіру гладкою, еластичною і пружною, розгладжує зморшки.

Масло чайного дерева - має противірусну, антибактеріальну і антисептичну дію, завдяки чому ефективно справляється з бактеріями та вірусами, крім того, бореться з деякими інфекціями, стійких до ряду антибіотиків.

Екстракти камелії і зеленого чаю - оздоровлюють шкіру, мають протизапальну дію, знімають почервоніння, регулюють роботу сальних залоз, пригнічують надлишкову секрецію шкірного себуму, що дозволяє досягнути стійкості макіяжу.

Завдяки найдрібнішого помолу, пудра лягає рівним шаром, не обсипається протягом усього дня.

THE SAEM Saemmul Perfect Pore Powder - можливість створити бездоганний природний макіяж і зберегти чистоту шкіри і її матовість без прояву жирного блиску.

Спосіб застосування:

Нанести завершальним етапом макіяжу.

Напиши відгук
The Saem Perfumed hand cream Frangipani

The Saem Perfumed hand cream Frangipani

The Saem Perfumed Frangipani Hand Moisturizer

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри