Essence my skin fixing powder 20 Пудра для фіксації макіяжу 20

Essence Пудра для фіксації макіяжу 20

Essence My Skin Perfector Loose Fixing Powder 20 

Essence Essence

ЦБ-00017318

Essence

Наявність: Немає в наявності

165грн

Об'єм: 10 г

Бренд: Essence

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Essence My Skin Perfector Loose Fixing Powder Пудра для фіксації макіяжу 20 

Невагома текстура розсипчастої пудри Skin Perfector Loose Fixing Powder візуально розгладжує текстуру шкіри і додає оксамитовий матовий фініш без ефекту маски.

Комбінація матуючих компонентів і світловідбивних частинок дозволяє візуально зменшити пори і забезпечує контроль жирного блиску, при цьому зберігаючи натуральне світіння шкіри.
Може використовуватися для делікатного, натурального покриття з легким світінням або поверх тональної основи і консилера для досягнення додаткової щільності і надійної фіксації макіяжу.

Фіксуюча пудра поглинає надлишки себума, матує обличчя і закріплює макіяж. Вона захищає від блиску і поту. Крім того, пудра чудово підходить для "запікання" кремових і рідких текстур, підходить для будь-якого типу шкіри завдяки своїй напівпрозорої формули.

Склад:

Состав:  TALC, SILICA, POLYMETHYL METHACRYLATE, MICA, SQUALANE, BORON NITRIDE, DIMETHICONE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEHYDROACETATE, DEHYDROACETIC ACID, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Напиши відгук
Essence Cool Colagen 202

Essence Cool Colagen 202

Essence Cool Colagen Помада для збільшення губ 202

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри