Bell пудра матуюча secretale 03

Bell Secretale Mat Touch Face Powder Пудра матуюча 03

Bell Secretale Mat Touch Face Powder 03

ЦБ-00008858

Наявність: Немає в наявності

80грн

Об'єм: 9 гр

Бренд: Bell

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Польща

Призначення: Матуюча

Bell Secretale Mat Touch Face Powder Пудра матуюча 03

Красиве сяйво - тренд в повсякденному і вечірньому макіяжі. Тільки якщо це не сяйво жирної, блискучий шкіри. Вологі відблиски в Т-зоні не прикрашали ще жодну, навіть найпривабливішу дівчину. Уникнути таких неприємних моментів допоможе матуюча компактна пудра Secretale Mat Touch Face Powder від популярного польського бренду Bell.

Вона одягнена в елегантний чорний футляр з прозорою кришечкою і не займає багато місця в косметичці, що дозволяє носити її з собою в сумочці і поправляти макіяж в будь-який момент. Пудра не комедогенних, вона не закупорює пори і не провокує висипання. Її шовковисті дрібнодисперсні частинки напівпрозорою вуаллю покривають обличчя, створюючи ефект оксамитової шкіри. Засіб не забивається в зморшки і не підкреслює лущення. З Bell Secretale Mat Touch Face Powder можна забути про ненависний жирний блиск назавжди.

Спосіб застосування

Нанесіть пудру на чисту шкіру обличчя або поверх основи для макіяжу круглим пензлем або спонжем. Починайте наносити з центру чола, рухаючись вниз по вилицях до підборіддя. Пройдіть легенько по носі і щоках.

Напиши відгук
Bell Віск для моделювання брів

Bell Віск для моделювання брів

Bell Hypo Allergenic Brow Modelling Stick, 01

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри