Cruelty free Wunder2 Стійка підводка для очей Super stay liquid eyeliner (чорна)

Wunder2 Стійка підводка для повік

Wunder2 Super-Stay Liquid Eyeliner

ЦБ-00009070

Наявність: Немає в наявності

789грн

Об'єм: 1.7ml

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Зроблено в: США

Wunder2 Super-Stay Liquid Eyeliner

Для дівчат важливо відчувати впевненість у своєму образі протягом усього дня, тому стильні, які знають собі ціну леді віддають перевагу косметичної продукції від американського бренду Wunder2. Гарантією яскравого, що відповідає сучасним тенденціям макіяжу стане підводка для очей Super-Stay Liquid Eyeliner. Вона відрізняється відмінною стійкістю і високою пігментацією консистенції.

Не володіючи особливою вправністю, за допомогою найтоншого пензлика ви зможете з легкістю наносити як делікатні штрихи, так і більш широкі лінії, насолоджуючись процесом їх створення і результатом у вигляді приголомшливих стрілок. Ця підводка приємна і дуже ефективна у використанні. Вона займе гідне місце у вашій косметичці і подарує масу позитивних емоцій.

Спосіб застосування:

Почніть проводити лінію від внутрішнього кута ока до зовнішнього так, щоб пензлик йшла точно уздовж початка вій. Для створення екзотичного вигляду продовжите лінію за межі століття.

Склад:

Water (Aqua), Styrene/Acrylates Copolymer, Butylene Glycol, Glycerin, Caprylyl Glycol, PVP, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Glyceryl Caprylate, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, Sodium Cetearyl Sulfate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, EDTA.

Напиши відгук
Wunder2 Туш для вій подовження та стійкість Lash extension stain mascara

Wunder2 Туш для вій подовження та стійкість Lash extension stain mascara

Wunder2 Wunderextensions Lash Extension Stain Mascara

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри