Essence Підводка для повік чорна стійка

Essence Підводка для повік чорна стійка

Essence SuperLast Eyeliner Deep Black

Essence Essence

ЦБ-00013446

Essence

Наявність: Немає в наявності

110грн

Об'єм: 3ml

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Зроблено в: Польща

Essence SuperLast Eyeliner Deep Black

Дівчатам від природи дана здатність підкорювати одним тільки поглядом, який за допомогою вдало нанесеного макіяжу стає ще більш глибоким і знаходить привабливу силу. Використовуючи рідку підводку SuperLast Eyeliner Deep Black від бренду Essence, ваші очі засяють особливою виразністю і будуть випромінювати привабливий магнетизм.

Консистенція продукту дає можливість створювати лінії бажаної товщини, акуратно прорисовуючи контури. Витончена, загострена пензлик сприяє максимально точним стрелочкам, які підкорюють насиченістю чорного кольору. Підводка не розтікається і довго тримається, зберігаючи свою первісну привабливість. Вона компактна, зручна у використанні і є гарантією непереборного як повсякденного, так і приуроченого до особливої ​​події макіяжу.

Спосіб застосування:

почніть проводити лінію від внутрішнього кута ока до зовнішнього так, щоб пензлик йшла точно уздовж підстави вій. Для створення екзотичного вигляду продовжите лінію за межі століття.

Склад:

Aqua (WATER), Glycerin, Pvp, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Pentylene Glycol, Potassium Cetyl Phosphate, Caprylyl Glycol, Cellulose, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Sodium Laureth-12 Sulfate, C11-15 Pareth-7, Tetrasodium Edta, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ci 77266 (BLACK 2) (NANO).

Напиши відгук
Essence Cool Colagen 202

Essence Cool Colagen 202

Essence Cool Colagen Помада для збільшення губ 202

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри