Golden Rose Подвійний лайнер для повік

Golden Rose Подвійний лайнер для повік

Golden Rose Stylist Duo Liner

Golden Rose Golden Rose

ЦБ-00012297

Golden Rose

Наявність: Немає в наявності

125грн

Об'єм: 1.6ml

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Туреччина

Зроблено в: Туреччина

Golden Rose Stylist Duo Liner

Підводка для очей 2 в 1 від популярного турецького бренду Golden Rose стане незамінною помічницею для тих, хто вважає за краще робити в макіяжі акцент на очі. Універсальний косметичний засіб задовольнить смак навіть самих вимогливих і вимогливих любительок ефектного макіяжу. З одного боку Stylist Duo Liner має тонкий лайнер, який забезпечує плавне нанесення для витончених стрілок. З іншого боку знаходиться більш товстий гнучкий фломастер, що дозволяє легко малювати тонкі, а також широкі стилі підводки для очей.

Спеціальна формула косметичного засобу забезпечує ідеальне ковзання і стійкість, а також глибокий чорний колір. Склад підводки збагачений алое вера і вітамінами, завдяки чому Stylist Duo Liner не тільки є відмінним засобом для створення привабливого макіяжу, але також володіє доглядають властивостями.

Спосіб застосування:

Почніть проводити лінію від внутрішнього кута ока до зовнішнього так, щоб пензлик йшов точно уздовж початку вій. Для створення екзотичного вигляду продовжите лінію за межі повіка.

Склад:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Styrene / Acrylates Copolymer, Polyurethane‐35, Laureth-21, Polyglyceryl‐2 Caprate, Methylpropanediol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Butylene Glycol, Tri‐C12‐13 Alkyl Citrate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Panthenol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Sodium Dehydroacetate, Tocopherol, Phenylpropanol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Helianthus Annuus Seed Oil, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Ci 77266 (nano).

Напиши відгук
Golden Rose Eyebrow Powder Пудра-тіні для брів 105

Golden Rose Eyebrow Powder Пудра-тіні для брів 105

Golden Rose Eyebrow Powder 105

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри