Golden Rose Підводка для повік з глітером №104

Golden Rose Підводка для повік з глітером №104

Golden Rose Extreme Sparkle Eyeliner, №104

Golden Rose Golden Rose

ЦБ-00016354

Golden Rose

Наявність: Немає в наявності

75грн

Об'єм: 5,5ml

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Туреччина

Вік: 18+

Зроблено в: Туреччина

Golden Rose Extreme Sparkle Eyeliner

Сяючий, повний любові і позитивної енергетики погляд не можна підробити. Такі очі притягують увагу в натовпі, вони говорять про вас більше, ніж тільки можна уявити. Досить сумувати і впадати в меланхолію, кожен день - шанс почати все заново, обіцянку, що все вийде. Експериментуйте, творите і розставляйте помітні акценти з рідким підведенням Extreme Sparkle Eyeliner від популярного бренду Golden Rose.

Золотий, срібний, блакитний, смарагдовий або хакі? Який з відтінків виберіть саме ви? Тонкий пензлик з легкістю промалює графічну стрілку, ущільнюючи її при потребі, а ультрастойкая формула гарантує відсутність розтікання і осипання протягом усього дня. Підводка Golden Rose Extreme Sparkle Eyeliner - знахідка для сміливих, впевнених в собі красунь, які не бояться демонструвати власну індивідуальність. Чи не бояться виблискувати і приковувати погляди, які не бояться колекціонувати серця шанувальників.

Спосіб застосування:

Проведіть лінію по зростанню вій на верхньому повіці, рухаючись від внутрішнього куточка ока. Зробіть лінію більш інтенсивною ближче до зовнішнього куточка ока, в залежності від того, якого результату Ви хотіли б досягти.

Напиши відгук
Golden Rose Eyebrow Powder Пудра-тіні для брів 105

Golden Rose Eyebrow Powder Пудра-тіні для брів 105

Golden Rose Eyebrow Powder 105

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри