Catrice Підводка для очей водостійка 010

Catrice Підводка для очей водостійка 010

Catrice Liquid Liner Waterproof

Catrice Catrice

ЦБ-00010936

Catrice

Наявність: Немає в наявності

185грн

Об'єм: 1.7 ml

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Вік: 18+

Зроблено в: Німеччина

Catrice Liquid Liner Waterproof

Німецька косметика Catrice - це якість, перевірена часом і тисячами задоволених клієнтів. Якщо у вашій косметичці немає жодного засобу від даного бренду, тоді ви ще не стикалися з дійсно чудовим макіяжем.

Підводка для очей Catrice Liquid Liner Waterproof покаже, що таке справжній водостійкий ефект. Вона дуже легко і зручно наноситься. Прекрасно прокреслює контурні лінії будь-якої товщини і швидко висихає. З її допомогою ви зможете зробити дивовижний макіяж очей, надавши погляду особливу чарівність Спеціальні захисні елементи будуть оберігати вашу шкіру від агресивних атак зовнішніх чинників, а макіяж ніколи не втратить свій колір і сяйво навіть під час проливного дощу.

Відчуйте чудовий захист від вологи, відчуєте впевненість в своєму макіяжі, скориставшись неймовірно стійкою підводкою від німецької компанії Catrice.

Спосіб застосування:

Наносите підводку плавним рухом від внутрішнього кута ока до зовнішнього.

Склад:

Aqua (water), alcohol denat., glycerin, pululan, disodium coco-glucoside citrate, hectorite, xanthan gum, citric acid, sodium hydroxide, sodium dehydroacetate, ci 77510 (ferric ferrocyanide), ci 77499 (iron oxides).

Напиши відгук
Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри