Catrice all matt plus тональний крем матуючий 015

Catrice all matt plus тональний крем матуючий 015

Catrice All Matt Plus Shine Control Make Up

Catrice Catrice

ЦБ-00009770

Catrice

Наявність: Немає в наявності

265грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Catrice

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Польща

Вік: 18+

Catrice All Matt Plus Shine Control Make Up

Для створення красивого, привабливого і способу необхідно з розумом підійти, в першу чергу, до вибору косметики. Адже завжди найпильнішу увагу привертає саме особа. Щоб бути на висоті, вибирайте матуюча тональну основу Catrice all matt plus shine control make up, яка з першого ж використання підкорить вас своєю надійністю і стійкістю.

Даний засіб з легкістю покриє ваше обличчя і вдосконалює його тон. При цьому ви не помітите ніякого ефекту маски, ваші пори не будуть забиті, що також збереже вас в подальшому від проблем зі шкірою. Ця тональна основа легкої вуаллю приховає всі дрібні недоліки, подарує шкірі красивий, матовий тон, стійкість якого буде радувати вас протягом цілого дня. Світловідбиваючі частинки, які входять до складу даного засобу, стануть вашими помічниками в досягненні рівного і природного кольору обличчя, що допоможе вам виглядати молодше за свої роки. Тональна основа прекрасно підходить для шкіри будь-якого типу.

Спосіб застосування

Нанести не великими мазками на щоки, лоб і підборіддя, розтушувати круговими рухами від центру до периферії за допомогою подушечок пальців, кисті або спонжа.

Склад

aqua (water), cyclopentasiloxane, cyclohexasiloxane, glycerin, peg/ppg-18/18 dimethicone, titanium dioxide, zinc oxide, sodium chloride, triethylhexanoin, stearoyl inulin, dimethicone crosspolymer, methyl methacrylate crosspolymer, polysorbate 80, acrylates/c 12-22 alkyl methacrylate copolymer, hydrated silica, dimethicone/methicone copolymer, peg-10 dimethicone, ethylhexylglycerin, peg-8, aluminum hydroxide, trimethoxycaprylylsilane, hydrogen dimethicone, tocopherol, propylene glycol, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, citric acid, phenoxyethanol, parfum (fragrance), benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, alpha-isomethyl ionone, hexyl cinnamal, ci 77491, ci 77492, ci 77499 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide).

Напиши відгук
Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри