Essence moussе soft touch matte матовий мус для обличчя 02

Essence moussе soft touch matte матовий мус для обличчя 02

Essence Soft Touch Mousse

ЦБ-00009295

Наявність: Немає в наявності

145грн

Об'єм: 16 g

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Тип шкіри: Жирна. комбінована

Вік: 18+

Essence Soft Touch Mousse

Здорове і свіже сяйво шкіри і її ідеально рівний тон - ось головні умови ефектного макіяжу. Для створення неповторного образу для довгоочікуваного романтичного побачення, важливої ​​ділової зустрічі або просто легкої прогулянки у вихідний день скористайтеся чудовим Essence Soft Touch Mousse. Цей унікальний тональний мус здивує вас своєю м'якою текстурою, яка ідеально лягає на поверхню шкіри, миттєво перетворюючись в оксамитову пудру. Завдяки цьому німецькому засобу, ваша ніжна шкіра буде виглядати матовою цілий день, а колір обличчя стане абсолютно рівним. Універсальний відтінок Matt Sand нагадає про таємничості нескінченних просторів пустель і зробить ваш образ загадковим.

До складу Essence Soft Touch Mousse входять найнеобхідніші для збереження безцінного здоров'я шкіри , тому його використання буде помітно не тільки зовні, але ще і позитивно позначиться на здоров'ї шкіри. Ніжна текстура максимально полегшує нанесення мусу, який не забиває пори, дозволяючи вашої оксамитової шкірі вільно дихати.

Спосіб застосування

Нанести не великими мазками на щоки, лоб і підборіддя, розтушувати круговими рухами від центру до периферії за допомогою подушечок пальців, кисті або спонжа.

Напиши відгук
Paese Тональний DD крем-догляд 30 мл

Paese Тональний DD крем-догляд 30 мл

Paese DD Cream Daily Defense SPF30 ivory (1N) 30 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри