Veraclara Tone-up cream Тональний крем

Veraclara Tone-up cream Тональний крем

 VERACLARA Pinky Tone-Up Cream 

ЦБ-00016519

Наявність: Немає в наявності

70грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Veraclara

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Вік: 18+

VERACLARA Pinky Tone-Up Cream 

Матуючий тональний крем з рожевим відтінком, він ефективно маскує недосконалості шкіри, вирівнює її тон і надає здоровий рожевий колір.

Активні інгредієнти

Гіалуронова кислота. Ця речовина насичує клітини вологою і перешкоджає її випаровуванню.Також воно стимулює природне вироблення колагену, який стимулює регенерацію і уповільнює прояв вікових процесів.

Ніацинамід. Ніацинамід відбілює шкіру, активізує обмінні процеси, контролює окислення клітин і уповільнює процес старіння.

Масло макадамії. Масло насичує тканини вологою, вітамінами і жирними кислотами. Воно усуває лущення шкіри, зменшує зморшки, розгладжує всі нерівності і створює захист від несприятливих зовнішніх впливів.

Корінь червоного женьшеню. Женьшень відомий своїми цілющими і омолоджують здібностями. Він активно бореться з віковими змінами, прискорює загоєння ушкоджень, запобігає розвитку запалень та інфекцій.

Переваги використання

Маскування. Крем ефективно маскує видимі дефекти шкіри, покращує її рельєф, приховує сліди постакне, зменшує вираженість зморшок й інших недосконалостей. Його майже не видно на обличчі, за рахунок чого створюється ефект природності і натуральності.

Догляд. Крем не тільки приховує недосконалості, але і дбайливо доглядає за шкірою, зволожуючи і насичуючи її корисними речовинами. Він підтримує гармонійну мікрофлору, усуває сухість і лущення, оживляє тон і насичує його колір.
Крем упакований в щільний пакет . Гнучка spout-упаковка укомплектована гвинтовою кришкою і зручним носиком-дозатором, що дозволяє практично і економічно використовувати продукт.

Спосіб застосування

Видавіть трохи засобу на руку або відразу на обличчя і рівномірно розподіліть по шкірі, приділяючи особливу увагу проблемним ділянкам. Коли крем повністю вбереться, можна приступати до нанесення основного макіяжу. Продукт підходить для щоденного використання.

Напиши відгук
Paese Тональний DD крем-догляд 30 мл

Paese Тональний DD крем-догляд 30 мл

Paese DD Cream Daily Defense SPF30 ivory (1N) 30 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри