Secret Skin Гідрогелеві патчі для очей з золотом

Secret Skin Гідрогелеві патчі для очей з золотом

Secret Skin Gold Mimi Hydrogel Eye Patch 

ЦБ-00013329

Наявність: Немає в наявності

345грн

Кількість штук: 60

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Освітлення

Вік: 18+

Secret Skin Gold Mimi Hydrogel Eye Patch Гідрогелеві патчі для очей з золотом

Гідрогелеві патчі - це чудовий продукт для ранкового догляду за обличчям. Завдяки щільному приляганню до шкіри і активної есенції вони за короткий час приводять дерму в порядок, знімають всі сліди втоми і стресу, розгладжують шкіру, роблять погляд більш свіжим і відпочилим. Secret Skin Gold Mimi Hydrogel Eye Patch допоможе освіжити і зволожити шкіру, наситить її корисними вітамінами і мікроелементами, зніме лущення, пом'якшить. 

Головний компонент есенції - золото, допомагає зняти запалення і почервоніння, має антибактеріальну властивість, допомагає зупинити передчасне старіння епідермісу, покращує його структуру і надає природне сяйво. Масло каріте пом'якшує і заспокоює, розгладжує тонкі і мімічні зморшки, вирівнює мікрорельєф, знімає сліди безсонної ночі і почервоніння, допомагає прибрати припухлість.

Спосіб застосування 

Патчі нанести на чисту шкіру, щільно притиснути, залишити на 20-30 хвилин. Потім акуратно видалити, а залишки есенції масажними рухами втерти в шкіру.

Склад

Вода, Гліцерин, Хлорид кальцію, Кератоніева Камеді, ксантанова камедь, бутиленгліколь, 1,2-гександіол, Пентіленгліколь, Порошок Ірландського моху, Гідролізований Колаген, Аденозин, Алантоїн, Масло Ши, Етілгексілгліцерін, Золото, ацетилгексапептидом-8, Гідроксиетилцелюлоза, гіалуронат натрію, синтетичний Флуорофоліт, оксид олова, оксид заліза (cl77491), Діоксид Титана, Феноксіетанол, Хлорфенезін, динатрій ЕДТА, ароматизатор.

Напиши відгук
Secret Skin Тонізуючі патчі з екстрактом морських водоростей

Secret Skin Тонізуючі патчі з екстрактом морських водоростей

Secret Skin Marine Mimi Hydrogel Eye Patch

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри