Ekel Гідрогелеві патчі з золотом та муцином равлика 30+

Ekel Гідрогелеві патчі з золотом та муцином равлика 30+

Ekel Gold Snail Hydrogel Eye Patch

ЦБ-00013671

Наявність: Немає в наявності

345грн

Об'єм: 90 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Вік: 30+

Ekel Gold Snail Hydrogel Eye Patch Гідрогелеві патчі з золотом і муцином равлика

Гідрогелеві патчі Ekel Gold Snail Hydrogel Eye Patch з золотом і муцином равлика - спосіб заволодіти ніжною, шовковистою і пружною шкірою навколо очей.

Головними активними компонентами представленого б'юті-засобу є золото і муцин равлика. Золото давно використовують в косметиці завдяки його потужним властивостями: надає шкірному покриву омолоджуючу дію, підтягує і робить дерму пружною, вирівнює рельєф, розгладжує шкірну мантію, стимулює регенерацію клітин.

Екстракт муцина равлика надає не менший вплив на красу і здоров'я шкіри. У складі муцина є гіалуронова і гліколева кислоти, вітаміни А, В, Е. Даний компонент помітно живить і омолоджує шкірний покрив, пом'якшує його. Муцин захищає від вільних радикалів і має сильну розгладжуючу дію і помітний ліфтинг-ефект.

Одним з переваг гідрогелевих патчів Ekel Gold Snail Hydrogel Eye Patch з золотом і муцином равлика є зручність нанесення і простота використання. Патчі відмінно тримаються навіть у вертикальному положенні і дуже легко наносяться. У будь-якому віці і з шкірою будь-якого типу ви швидко досягнете потрібного ефекту.

Спосіб застосування

Очистити шкірний покрив; нанести тонер / тонік на нижню повіку, після чого, акуратно покласти патч, розгладити його; ставити на 20-30 хвилин.

Напиши відгук
Ekel Патчі гідрогелеві з пептидами 30+

Ekel Патчі гідрогелеві з пептидами 30+

Ekel Hydrogel Eye Patch PEPTIDE-7

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри