Golden Mom Подарунковий набір

Golden Подарунковий набір

ЦБ-00020029

Наявність: Немає в наявності

700грн

Golden Mom Подарунковий набір

В набір входить:

  • Enough Collagen Moisture BB Cream SPF47 PA +++ Зволожуючий BB-крем з колагеном  для обличчя 50 г
  • Petitfee&Koelf Gold Hydrogel Eye Patch Гідрогелеві патчі для очей з золотим комплексом 
  • Jayjun Collagen Skin Fit Mask Маска для обличчя  
  • Petitfee&Koelf "HYDROGEL ANGEL WINGS" Gold Neck Pack Гідрогелева маска-патч для шиї з плацентою

Enough Collagen Moisture BB Cream SPF47 PA +++ Зволожуючий BB-крем з колагеном  для обличчя 50 г

Зволожуючий BB-крем Enough — багатофункціональний засіб, за допомогою якого ви зможете вирівняти тон шкіри та приховати дрібні недоліки, захистити її від УФ-випромінювання та забезпечити їй додатковий догляд.

Завдяки формулі на основі колагену крем діє комплексно:

  • зволожує та пом’якшує;
  • розгладжує зморшки;
  • освітлює пігментні плями та сліди від акне;
  • повертає пружність і еластичність.

Petitfee&Koelf Gold Hydrogel Eye Patch Гідрогелеві патчі для очей з золотим комплексом  

Шкіра під очима - дуже тонка і ніжна, а тому на ній особливо видно сліди втоми, недосипання, стресів, а також вікові зміни. Усунути дані недосконалості за максимально короткий термін вам допоможуть чудодійні гідрогелеві патчі для очей з золотим комплексом +5 Gold Hydrogel Eye Patch від південнокорейського бренду Petitfee & Koelf

Це унікальний доглядовий засіб, який являє собою найтонші гелеві пластини, збагачені поживними компонентами. Склад продукту включає такі цінні інгредієнти, як 24-каратне золото, корінь женьшеню, колаген, натуральний екстракт пташиного гнізда і квіткова вода болгарської троянди. Завдяки такій насиченій формулі патчі ефективно усувають набряклість, темні кола і мімічні зморшки.

Petitfee&Koelf "HYDROGEL ANGEL WINGS" Gold Neck Pack Гідрогелева маска-патч для шиї з плацентою

Хочете розгадати секрет краси і привабливості кореянок, з їх білосніжною і гладкою шкірою? Південнокорейський бренд Petitfee допоможе вам в цьому, представляючи унікальний засіб для підтримки молодості шкіри в області шиї. Гідрогелева маска з плацентою за формою схожа на крила ангела.

Вона просякнута інноваційним складом, в який входить підсилючий еластичність аденозин, омолоджуюче золото і високотехнологічний компонент - NXNR-2011, який відповідає за придушення активності м'язів і запобігання вікових заломів. Крім того, препарат насичений цілим комплексом з природних антиоксидантів. 

Jayjun Collagen Skin Fit Mask Маска для обличчя 

Тканинні маски корейського бренду Jayjun міцно влаштувалися на поличках з косметикою у всіх бажаючих зберегти красу і молодість надовго. Чому саме він? Ми завжди довіряємо думці професіоналів, і саме вони - пластичні хірурги, дерматологи і косметологи - створюють продукцію цього бренду.

Особливості Jayjun Collagen Skin Fit Mask:

- родзинка маски в її 2-х етапах: гіалуронова есенція + колаген;
- 1-й етап дає можливість ефективніше вбратися складу, тому шкіра зможе повністю увібрати в себе всі корисні властивості продукту;
- поєднання гіалуронової кислоти і екстракту женьшеню потужно живлять епідерміс вологою і вітамінами, наповнюють його молодістю, збільшують пружність і еластичність.

Напиши відгук
I'm From Best seller miniature set

I'm From Best seller miniature set

I'm From Best seller miniature set Набір мініатюр

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри