Sesderma Beauty treats honey bee

Sesderma Beauty treats honey bee

Sesderma Beauty treats honey bee Антивікова маска

Sesderma Sesderma

ЦБ-00022023

Sesderma

Наявність: Є в наявності

277грн

Об'єм: 22 мл

Бренд: SesDerma

Класифікація: Дерматокосметика

Країна виробник: Іспанія

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Відновлення, Від перших ознак старіння, Живлення, Зволоження, Розгладження

Вік: 25+

Sesderma Beauty treats honey bee Антивікова маска 

Антивікова маска для обличчя зволожує та розгладжує зморшки, активно бореться з ознаками старіння. Бджолина отрута підтримує вироблення колагену та покращує тонус. Екстракт червоного женьшеню підтримує та сприяє оновленню клітин шкіри. Гіалуронова кислота зволожує та балансує природний водний баланс шкіри. Підходить для будь-якого типу шкіри чоловікам і жінкам.

Активні інгредієнти:

  • Бджолина отрута-потужний природний антисептик. Пригнічує запальні процеси, активізує відновлення клітин, сприяє оновленню шкіри, робить її гладкою та красивою.
  • Екстракт червоного женьшеню. Підвищує синтез колагену, що супроводжується підвищенням пружності та розгладжуванням зморщок. Освітлює і вирівнює тон обличчя — воно виглядає сяючим і молодим.
  • Гіалуронова кислота. Профілактика зневоднення та зволоження. Зменшує ймовірність появи рубців, прискорює оновлення та відновлення шкірних клітин. Сприяє повному зникненню зморщок та складок.

Спосіб застосування: нанесіть маску Honey Bee на очищену шкіру і залиште на 15-20 хвилин. Зніміть маску і залишок розподіліть рівномірно по шкірі.

Склад: Aqua, Dipropylene Glycol, Glycerin, Methylpropanediol, Alcohol, Hydroxyacetophenone, Bee Venom, Red Ginseng Extract, Sodium Hyaluronate, Wine Extract, Panthenol, Ci 77480, Allantoin, Xanthan Gum, Carbomer, Arginine, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Disodium Edta, 1,2-hexanediol, Parfum.

Напиши відгук
Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic Молочко для тіла 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри