Davines Ol All IN ONE MILK 50ml Молочко для волосся

Davines Oi milk 50 ml

Davines Молочко для абсолютної краси волосся 50 мл 

Davines Davines

ЦБ-00030942

Davines

Наявність: Є в наявності

550грн

Об'єм: 50 мл

Тип волося: Всі типи

Бренд: Davines

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Італія

Час застосування: Універсальний

Призначення: для блиску, зволоження

Davines Oi milk Молочко для абсолютної краси волосся 50 мл 

Це універсальний незмивний засіб для краси і здоров'я волосся. Багатофункціональний спрей перетворює звичайний догляд за локонами на винятково приємну та ефективну косметичну процедуру.

Ароматне молочко вирізняється надзвичайно насиченою формулою з потужними живильними властивостями. Завдяки унікальному поєднанню олії анато з провітаміном B5 і функціональним комплексом амінокислот засіб чудово виконує свої функції. Активні компоненти полегшують розчісування у процесі сушіння феном, кондиціонують волосся та оберігають від пошкоджень під впливом високих температур. Крім того, вони роблять локони м'якими і шовковистими, більш об'ємними та блискучими, насичуючи живильною вологою.

Ніжне молочко діє без обважнення і склеювання, забезпечуючи тривалий стайлінговий ефект. Не містить парабенів.

Спосіб застосування:

Вимити голову шампунем OI, нанести 10-15 доз молочка на підсушене рушником волосся, не змивати. Завершити стайлінг. Можна збільшити або зменшити кількість доз залежно від типу волосся. Якщо волосся неслухняне, можна нанести молочко OI після використання кондиціонеру OI. При сильно зневодненому волоссі необхідно наносити молочко OI на сухе волосся як зволожувальний продукт: нанести засіб на долоні та рівномірно розподілити по всій довжині пасом, включно з кінчиками.

Склад :

Олія анато, провітамін B5.

Напиши відгук
Davines Hair Refresher 150 ml

Davines Hair Refresher 150 ml

Сухий шампунь 150 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри