Moremo High Protein Ampoule Cream 15 ml

Moremo High Protein Ampoule Cream 15 ml

Moremo Незмивний протеїновий крем 15 мл

Moremo Moremo

ЦБ-00020662

Moremo

Наявність: Немає в наявності

129грн

Об'єм: 15 мл

Бренд: Moremo

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Поліпшить структуру волосся, поверне здоровий блиск, усуне ламкість, повернуть шовковистість і об’єм

Moremo High Protein Ampoule Cream Незмивний протеїновий крем 15 мл

Незмивний крем - догляд в ампулах для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся, що містить 30 видів протеїнів. Для фарбованого волосся, пошкодженого в результаті частого миття і гарячої укладки, травматичного розчісування, для волосся, яке зазнало негативного зовнішнього впливу (сонця, вітру, морозу, перепад температур) і хімічної завивки. Для тьмяного волосся, з посіченими кінчиками, для волосся, яке погано піддається розчісуванню.

Протеїнові крем - ампула Moremo поліпшать структуру вашого волосся, повернуть здоровий блиск, усунуть ламкість, повернуть шовковистість і об’єм, ви можете брати їх з собою в дорогу.

Ключові інгредієнти:

• Алое вера, лавандова вода і вода волошки додадуть блиск вашому волоссю, зволожать його і підвищать пружність та густоту.

• Гідролізовані протеїни сої, пшениць і кукурудзи нададуть позитивний доглядаючий ефект, зміцнять структуру волосся, зроблять його поверхню більш гладкою.

• Гідролізовані кератин, шовк і колаген проникнуть всередину волосся, нададуть кондиціонуючий вплив, зміцнять волосся, заповнюючи собою порожнечі, знижуючи пористість волосся і згладжуючи його поверхню, і, завдяки природному зволоженню, допоможуть впоратися з електризацією.

• Запатентований комплекс амінокислот допоможе відновити і зміцнити стрижень волосини.

• Масла камелії, насіння соняшнику, аргана і ши (каріте) додадуть блиск волоссю, будуть його живити,  зменшать втрату вологи, зроблять більш м'яким і еластичним, захистять від негативного впливу природних факторів (вітру, сонця, морозів, перепаду температур), допоможуть відновленню кератинового шару.

• Екстракт спіруліни виконає захисну функцію, поліпшить структуру волосся, допоможе запобігти сухості і ламкості.

• Екстракт прополісу додасть волоссю блиск і еластичність.

• Пантенол зволожить, буде утримувати вологу пом'якшить Ваше волосся.

Спосіб застосування: 

Після миття шампунем, просушіть волосся рушником. Нанесіть необхідну кількість крему на волосся, особливо приділяючи увагу ушкодженим ділянкам, злегка помасажуйте для кращого поглинання. Не змивати! Використовуйте одну ампулу на тиждень. Для максимального ефекту використовуйте весь комплекс, що складається з чотирьох ампул.

Напиши відгук
Moremo Hair Essence Delightful Oil 70 ml

Moremo Hair Essence Delightful Oil 70 ml

Moremo Масляна есенція для волосся 70 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри