Moremo Whipped Сream Treatmend 200 g

Moremo Whipped Сream Treatmend 200 g

Moremo Протеїнова піна-догляд для волосся 200 g

Brave Sale Brave Sale

ЦБ-00020640

Brave Sale

Наявність: Немає в наявності

799грн

Об'єм: 200 г

Тип волося: Всі типи

Бренд: Moremo

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволожує і живить

Moremo Whipped Сream Treatmend Протеїнова піна-догляд для волосся 200 г

Легка кремоподібна піна-догляд для волосся Moremo Whipped Cream Treatment W містить велику кількість корисних поживних речовин для волосся і, проникаючи глибоко всередину, забезпечує вашому волоссю здоровий догляд і зволоження протягом тривалого часу. Значно полегшує розчісування, надаючи здоровий блиск волоссю. Підходить як для фарбованого, так і для натурального волосся.

Засіб не відчувається на волоссі, робить його здоровими і більш щільними, добре розподіляється навіть при неодноразовому нанесенні на волосся, робить його більш слухняними, перешкоджає вимиванню пігменту. Може бути використаний як на мокрому, так і на висушеному феном або природним шляхом волоссі.

Ключові інгредієнти:

Комплекс з 17 амінокислот, невеликий розмір молекул яких дозволяє їм глибоко проникати в структуру волосся і брати участь в процесах відновлення - зволожує і забезпечує антиоксидантний захист.Амінокислоти - це органічні сполуки, з яких складаються білки (протеїни). Кератин - це протеїн, який формує стрижень волосини, і за допомогою амінокислот його можна відновити і зміцнити.

Пантенол - ефективно зволожить ваші волосся, зробить його більш щільними, сприятиме збереженню вологи, запобігатиме утворенню посічених кінчиків.

Екстракти снігового лотоса зволожує і живить ваше волосся.

Екстракт ісландського моху наситить волосся мікроелементами і вітамінами.

Екстракт едельвейса альпійського надасть захисний та пом'якшувальний ефекти.

Спосіб застосування: 

Перед використанням добре струсіть і тримайте банку догори дном для дозування. Нанесіть піну на висушені рушником або сухе волосся, забезпечуючи рівномірний розподіл масажними рухами. Зробіть укладку на ваш розсуд.

Можливо, засіб не дозується, якщо ви використовуєте флакон горизонтально або направлено вгору без струшування, через характерні особливості банки. Відповідно, добре струсіть і використовуйте засіб догори дном.

Напиши відгук
BlackTouch Alginate Mask Calming With Green Tea 20 ml

BlackTouch Alginate Mask Calming With Green Tea 20 ml

BlackTouch Заспокійлива альгінатна маска для обличчя 20 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри