Tigi BH After party super smoothing cream 50ml

Tigi BH After party super smoothing cream 50ml

Tigi Розгладжуючий крем для волосся 50 мл

TIGI TIGI

ЦБ-00026911

TIGI

Наявність: Є в наявності

485грн

Об'єм: 50 мл

Тип волося: в'юнке, неслухняне

Бренд: Tigi

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Час застосування: Універсальний

Призначення: розгладження, стайлінг

Tigi BH After party super smoothing cream Розгладжуючий крем для волосся 50 мл

Як швидко та ефективно розгладити волосся? Як змінити форму волосся, зробити його доглянутим, м’яким і слухняним? Відповідь: використовуйте розгладжувальний крем для укладки й рестайлінгу від Tigi. Цей засіб вирішить проблему зайвої пухнастості волосся, зробить його гладеньким і суттєво полегшить процес укладки.

Результат від використання цього розгладжувального крему приємно здивує вас. Ваше волосся стане слухняним і м’яким, немов шовк. Воно швидко набуде потрібної форми, завдяки чому ви без найменших труднощів зробите чудову укладку. Представлений продукт подарує локонам чарівне сяйво та огорне їх п’янким ароматом фруктів і квітів.

У підсумку ви отримаєте гладеньке, слухняне та м’яке волосся. Ви забудете про його надмірну пухнастість і зможете зробити чудову зачіску лише за кілька хвилин. Хіба все це не варто того, щоб спробувати розгладжувальний крем для укладки й рестайлінгу від Tigi?

Спосіб застосування:

Розтерти в долонях 1-2 дози засобу, ніжно масажуючи, нанести на вологе волосся. Якщо нанести на сухе волосся - отримаєте розділення пасом.

Склад:

Aqua, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Propylene Glycol, Polyacrylamide, Phenyl Trimethicone, C13-14 Isoparaffin, Parfum, Amyl Cinnamal, Citral, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, PEG- Methicone, Ricinus Communis Seed Oil, Laureth-7, Sodium PCA, Dimethicone PEG-8 Meadowfoamate, Cinnamidopropyl Trimonium Chloride, Panthenol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Mica, Titanium Dioxide, Bismuth Oxychloride.

Напиши відгук
Tigi Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo 238ml

Tigi Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo 238ml

Tigi Сухий матовий шампунь 238 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри