Tigi Bed Head Base Player Protein Spray 250ml

Tigi Bed Head Base Player Protein Spray 250ml

Tigi Протеїновий спрей для волосся 250 мл

TIGI TIGI

ЦБ-00026912

TIGI

Наявність: Немає в наявності

899грн

Об'єм: 250 мл

Тип волося: ламке, пошкоджене, сухе

Бренд: Tigi

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Час застосування: Універсальний

Призначення: відновлення, очищення

Tigi Bed Head Base Player Protein Spray Протеїновий спрей для волосся 250 мл

Протеїновий спрей для волосся Tigi Bed Head Base Player Protein Spray 250 ml це новітній засіб, що захищає волосся від теплових пошкоджень. Забезпечує блиск і зволоження, для м’якого та здорового вигляду волосся!

За допомогою Base Player волосся легко розплутується, утворюючи захисне покриття від пошкоджень у майбутньому. Формула складається з плівко утворюючих полімерів і кондиціонуючих силіконів, які створюють змащувальний захисний бар’єр. Щоб зробити поверхню волосся більш стійкою до теплових пошкоджень. Гліцерин — головний зволожуючий інгредієнт, який готує волосся до створення стилю!

Цей протеїновий спрей наповнений гідролізованим кератином і соєвим білком, які, як відомо, зміцнюють зсередини та забезпечують підвищену еластичність. А також кокосовою олією, яка відома своїм зволожуючим ефектом!

Bed Head піднімає перукарське мистецтво на новий рівень завдяки новому ексклюзивному професійному асортименту. Створеному творчою командою TIGI, що надає інструменти, щоб розкрити повний потенціал креативного стиліста! Це універсальний продукт так як підходить для будь-якої довжини та структури волосся.

Спосіб використання:

На щойно вимите, підсушене рушником волосся. Рівномірно нанесіть від коренів до кінчиків, щоб допомогти закрити кутикули та підготувати волосся. Також використовуйте на сухому волоссі, щоб освіжити волосся на другий день. Для кучерявого волосся використовуйте як праймер, щоб утримати вологу, підтримувати зволоження волосся для довготривалих чітких кучерів.

Склад: 

Water (Aqua/Eau), Glycerin, Sodium Benzoate, Fragrance (Parfum), Propylene Glycol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Keratin, Pvp, Amodimethicone, Polysorbate 80, Cetrimonium Chloride, Lactic Acid, Disodium Edta, Trideceth-12, Benzophenone-4, Triethanolamine, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Напиши відгук
Tigi Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo 238ml

Tigi Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo 238ml

Tigi Сухий матовий шампунь 238 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри