Rituals Karma 50 ml

Rituals Karma 50 ml

Rituals Karma Спрей для тіла та волосся 50 мл

Rituals Rituals

ЦБ-00023235

Rituals

Наявність: Є в наявності

915грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Rituals

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Нідерланди

Час застосування: Універсальний

Призначення: Ароматизація, Живлення, Зволоження

Rituals Karma Спрей для тіла та волосся 50 мл 

Випромінюйте позитивні настрої з голови до п’ят за допомогою цього спрею для волосся та тіла від The Ritual of Karma. Подаруйте своєму волоссю та шкірі миттєве відчуття літа кількома бризками та насолодіться чудовим ароматом священного лотоса та білого чаю. Формула без вмісту спирту ідеально підходить для використання на чутливій шкірі та не залишає плям на тканинах. Додайте його до своєї щоденної процедури краси, поєднуючи з іншими продуктами з The Ritual of Karma.

Спосіб застосування: розпиліть цей міст на волосся, шкіру або текстиль, щоб створити чудовий аромат з ніг до голови. Безспиртова формула не залишає плям.

Склад: Aqua/Water, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum/Fragrance, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Glycerin, Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Extract, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Isoeugenol, Cinnamal, Triethyl Citrate, Caprylyl Glycol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hydroxide

Напиши відгук
Rituals Advet Caledar 2D

Rituals Advet Caledar 2D

Rituals 2D Адвент календар 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри