Moroccanoil spray volume racines 250 ml

Moroccanoil spray volume racines 250 ml

Moroccanoil Спрей для прикореневого об'єму 250 мл

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00020088

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

825грн

Об'єм: 250 мл

Тип волося: Всі типи

Бренд: Moroccanoil

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Час застосування: Універсальний

Призначення: стайлінг

Moroccanoil spray volume racines Спрей для прикореневого об'єму 250 мл

Запорукою бездоганного зовнішнього образу є стильна зачіска. Красиве укладання здатне повністю змінити ваш імідж і зробити його оригінальним. Однак, не завжди вдається зберегти ефект стайлінгу протягом тривалого часу. Щоб ваше волосся завжди зберігало природну пишність і довгий час не втрачало об’єм, всесвітньо відомий ізраїльський бренд Moroccanoil створив інноваційне засіб Root Boost.

Спрей додає волоссю стійкий об’єм від коренів і не обтяжує кінчики, створюючи ефектне і у той же час природне та рухоме укладання. Засіб чинить на локони антистатичну дію, надає пасмам щільності, роблячи їх більш пружними і міцними, забезпечуючи стійкість укладання.

До складу спрею входить дорогоцінна олія аргани, яка містить антиоксиданти, що забезпечують захист локонів. Арганова олія ідеально зволожує волосся, чинить на локони чудову відновлювальну дію і додає пасмам природного сяючого блиску.

Спосіб застосування: 

Добре струсіть спрей. Розпорошіть достатню кількість спрею Moroccanoil® Root Boost на коріння підсушене рушником волосся. Використовуючи круглий гребінець, висушіть волосся попрядно, піднімаючи від коріння.

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри