CHI Keratin Mist 355 ml

CHI Keratin Mist 355 ml

 CHI Спрей для відновлення волосся незмивнй 355 мл 

CHI CHI

ЦБ-00014668

CHI

Наявність: Є в наявності

645грн

Об'єм: 355 мл

Тип волося: всі типи волосся, сухе, фарбоване

Бренд: CHI

Класифікація: Елітна

Країна виробник: США

Час застосування: Універсальний

Призначення: відновлення, зволоження

CHI Keratin Mist Спрей для відновлення волосся незмивнй 355 мл 

Відновлювальний шовковий кондиціонер Keratin Mist належить до революційної системи від лабораторії CHI, покликаної забезпечити першокласний догляд за пористим, надмірно сухим і пошкодженим волоссям, яке зазнало агресивного впливу фарбування або інших хімічних процедур.

В основі формули унікального незмивного засобу з надзвичайно легкою текстурою та чудовим ароматом лежить інноваційна запатентована технологія Cationic Hydrating Interlink.

Вона забезпечує більш швидке та глибоке проникнення часточок гідролізованого шовку в структуру локонів, сприяючи їхньому активному відновленню, отриманню сили та здоров'я, щільності й пружності.

Активні речовини кондиціонера сприяють миттєвому вирівнюванню структури волосся, поверненню його природної м'якості та гладкості.

Також засіб інтенсивно зволожує волосся, допомагаючи створити ефективні захисні механізми, які допоможуть запобігти втраті вологи, вітамінів і поживних речовин.

Кондиціонер, призначений для щоденного використання, найефективніше впливатиме на локони під час комплексного використання з іншими засобами ексклюзивної лінії Infra від CHI.

Активні компоненти: трояндова вода, шовкові амінокислоти, гідролізований протеїн пшениці, екстракт ромашки, водоростей, алое вера, лаванди, кропиви, пантенол

Спосіб застосування:

Нанести CHI Keratin Mist на сухе або вологе волосся. Не змивати. Можна використовувати щодня.

Напиши відгук
CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Протеїнова маска для волосся 230 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри