Shachajuan Hair in The Sun 100 ml

Shachajuan Hair in The Sun 100 ml

Shachajuan Захисний крем від УФ випромінювання 100 мл

SachaJuan SachaJuan

ЦБ-00020786

SachaJuan

Наявність: Немає в наявності

822грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Shachajuan

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Швеція

Shachajuan Hair in The Sun Захисний крем від УФ випромінювання 100 мл

Волосся піддаються УФ-променів точно так само, як і шкіра. І точно так само потребують догляду! І крем від Sachajuan є одним з найважливіших етапів. Він відновлює рівень вологи волосся після палючого сонця, робить їх більш еластичними і запобігає ламкість. Крем добре зволожує і не вимагає змивання. Він запускає регенерацію пошкоджених клітин волосся, дарує блиск і м'якість. Підходить всім типам волосся.

Відновлюючий крем для волосся після впливу сонця Sachajuan Hair After The Sun має кремову консистенцію, яка починає танути в руках і швидко вбирається у волосся. Він не залишає жирних або липких слідів на волоссі і його не потрібно змивати, так що користуватися можна в будь-якому місці. Крем відновлює водний баланс в волосках, робить їх м'якше і захищає від ламкості. Продукт згладжує волоски, який розкрилися через палючого сонця, і робить волосся більш акуратними і доглянутими. Після застосування ви знову відчуваєте м'якість своїх локонів і насолоджуєтеся здоровим сяйвом.

Активні компоненти:

Екстракт червоних водоростей насичують локони вітамінами і корисними мікроелементами, тим самим зміцнюючи їх. Волосся стає більш зволоженими, блискучими і слухняними.
Пантенол відновлює пошкоджену структуру волосся, зміцнює і потовщує волосок, згладжує лусочки і додає блиск.
Кетамін обволікає волосок і захищає від пошкоджень. Насичується волосся, зміцнює їх, дарує блиск і м'якість.

Спосіб застосування:

Нанесіть невелику кількість крему на волосся, приділяючи особливу увагу кінчиків, попередньо розподіливши його в долонях. Розчешіть волосся.

Напиши відгук
Sachajuan Scalp Shampoo 1000 ml

Sachajuan Scalp Shampoo 1000 ml

Sachajuan Шампунь для глибокого очищення шкіри голови 1000 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри