Medi-peel Пептидний крем для шкіри навколо очей

Medi-Peel Пептидний крем для шкіри навколо очей

Medi-Peel Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00014835

Medi Peel

Наявність: Є в наявності

645грн

Об'єм: 40 мл

Бренд: Medi - Peel

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Боротьба з віковими змінами, відновлення, освітлення, підвищення пружності та еластичності, зволоження

Вік: 35+

Medi-Peel Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream Пептидний крем для шкіри навколо очей 

Крем на основі інгредієнта Rifutonin, допомагає впоратися зі зморшками і продовжити молодість шкіри.

Швидко відновлює пружність, забезпечує глибоке зволоження і насичує клітини поживними речовинами, усуває в'ялість, ідеально вирівнює тон, перешкоджаючи появі темних кіл.

Ефективно бореться з появою віковими змінами і не допускає їх нового появи, забезпечує глибоке зволоження сухої шкіри.

Крем для шкіри навколо очей містить комплекс з 9 пептидів:

Трипептид 5 - стимулює вироблення колагену типів I і II і фібронектину. З цієї причини пальмитоил трипептид-5 вважається ключовим інгредієнтом антивікових засобів для шкіри, націлених на скорочення зморшок і зменшення млявості шкіри.

Трипептиди 1 - являє собою мессенджер-пептид для відновлення колагену. У порівнянні з ретиноєвої кислотою, не викликає роздратування. Пептид стимулює синтез колагену і глікозаміноглікану, за рахунок чого епідерміс зміцнюється, а зморшки зменшуються. 

Пальмітоіл тетрапептид 7- представник групи пептидів: стимулює синтез колагену і фібронектину - сполучна речовина між клітиною і сполучної тканью.Данний пептид був створений для зменшення запальних процесів шкіри і їх наслідків. В результаті впливу пальмитоил тетрапептид-7 в старіючої шкіри позаклітинний матрикс підтримується в «життєздатному» стані і швидкість утворення зморшок сповільнюється. 

Гексапептид-8 Аргілерин - унікальний пептид проти зморшок, доведена його значна ефективність проти утворення шкірних складок, є безпечною альтернативою ботулотоксину для зовнішнього застосування. Ацетил гексапептид-8 впливає на той же механізм утворення зморшок, але іншим способом. Він працює через нейромедіатори, розслабляючи мімічні м'язи, шляхом утримування сигнального білка (катехоламіну) від запуску ефективного скорочення м'язи.

Matrixyl - це пептид, пальмитоил пентапептид 4, тобто 5 амінокислот в з'єднанні з пальмітоевой кислотою. Його основна функція - стимуляція синтетичних здібностей фібробластів, він відноситься до класу пептидів-стимуляторів.

Олигопептид-29 - заповнює проліфераторную активність клітин шкіри, а також активує синтез гіалуронової кислоти і основних компонентів дермального матриксу.

Пальмітоіл трипептид-5 - реконструктор матриксу дерми: має високу проникаючу здатність, потрапляє в глибокі шари шкіри; стимулює фібробласти, сприяє реструктуризації сполучної тканини, а також зміцненню судинної стінки; стимулює синтез колагену, збільшує пружність шкіри.

Олігопептид 32 - уповільнює процеси старіння, регулює саловиділення в клітинах, робить шкіру рівною і гладкою.

Спосіб застосування:

Використовуйте крем в ранковому догляді, наносите м'якими, круговими рухами.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри