CP-1 Ginger purifying conditioner Кондиціонер очищуючий з женьшенем 500 мл

CP-1 Кондиціонер очищуючий з женьшенем 500 мл

CP-1 Ginger purifying conditioner 500ml

CP-1 CP-1

ЦБ-00015396

CP-1

Наявність: Немає в наявності

420грн

Об'єм: 500ml

Бренд: CP-1

Країна виробник: Корея

Тип волосся: Ламке. сухе. посічене волосся

CP-1 Ginger purifying conditioner 500ml

Кондиціонер, який компенсує недолік живильних речовин в утомленому і пошкодженому волоссі за допомогою імбирного масла і екстракту імбиру.

Він запобігає і покращує пошкодження волосся, в той час як екстракт меду, екстракт прополісу і екстракт маточного молочка роблять волосся здоровим і блискучим.

Основні компоненти:

Імбир зберігає здоров'я шкіри голови, піклуючись про неї, а це - основа для здорового волосся.
Екстракти меду, прополісу і маточного молочка багаті вітамінами і мінералами, формують зволожуючу плівку на волоссі для сяючого блиску.
Рослинні масла, мед і імбир захищають шкіру голови від хімічного впливу (хімічна завивка і фарбування), пошкодження і зовнішнього подразнення.

Спосіб застосування

Використовуйте після шампуню. Нанесіть достатню кількість на вологе волосся і рівномірно нанесіть на волосся, уникайте області шкіри голови. Ретельно змийте теплою водою.

Склад:

Purified Water, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium C14-16 Llefin Sulfonate, Cocamidoprobatin, Sodium Chloride, Hydrogenated Poly (C6-14 Olefin), Polysorbate 20, Ginger Oil 600pm), Ginger Extract, Honey Extract, Propolis Extract Royal Jelly Extract, Argan Kervel Oil, Olive Oil Protection Hasshee Oil Polyquaternium-10, Pyroton Amines, Methyl Propane Diol, Laurylpyridinum Chloride Olantoin Caramel Die Sodium Iditi A, Spices

Напиши відгук
CP-1 Спрей для шкіри голови освіжаючий, 100 мл

CP-1 Спрей для шкіри голови освіжаючий, 100 мл

Esthetic House CP-1 Head Spa Scalp Tincture

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри