Chi Кондиціонер для кучерявого волосся з Алое Вера

Chi Кондиціонер для кучерявого волосся з Алое Вера

Chi Aloe Vera CURLS DEFINED Conditioner 

CHI CHI

ЦБ-00013802

CHI

Наявність: Немає в наявності

599грн

Chi Aloe Vera CURLS DEFINED Conditioner Кондиціонер для кучерявого волосся з Алое Вера

CHI Aloe Vera CURLS DEFINED Conditioner - кондиціонер для розплутування волосся, який містить живильний комплекс з нектару агави і алое вера, для відновлення еластичності, блиску і пружності волосся.

Кондиціонер для кучерявого волосся CHI Aloe Vera Detangling Conditioner м'яко розплутує, насичує вологою, пом'якшує і робить гладкою структуру кучерявого волосся, знімає пухнастість і статичну електрику.

Суміш гідралізованого шовку, комплексу вітамінів для волосся і рослинного протеїну з нектару агави і алое вера, зміцнює і захищає кучеряве волосся, яке після застосування стає здоровим і блискучим, підкреслюється натуральна текстура волосся і завиток стає пружним і рухливим.

Використовуйте кондиціонер для кучерявого волосся CHI Aloe Vera Detangling Conditioner, щоб надати природну красу і сяйво кучерявому волоссю.

- Наповнює вологою і живить кучеряві локони.

- Розплутує волосся.

- Підкреслює текстуру волосся.

- Робить волосся керованим.

Спосіб застосування:

Після миття шампунем для волосся Chi Aloe Vera Curl Enhancing Shampoo, нанести кондиціонер і рівномірно розподілити по волоссю. Для звичайного кондиціонування - залишити на 2 хвилини, для глибокого - обгорнути голову рушником і залишити на 5 хвилин.

Напиши відгук
CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Протеїнова маска для волосся 230 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри