Davines Ol Conditioner 1000ml Кондиціонер для помякшення волосся

Davines Ol Conditioner 1000 ml

Davines Кондиціонер для пом'якшення волосся 1000 мл 

Davines Davines

ЦБ-00030938

Davines

Наявність: Немає в наявності

2645грн

Об'єм: 1000 мл

Тип волося: Всі типи

Бренд: Davines

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Італія

Час застосування: Універсальний

Призначення: для блиску, для об'єму

Davines Ol Conditioner Кондиціонер для пом'якшення волосся 1000 мл 

Цей кремоподібний кондиціонер робить красивим волосся всіх типів. Він вирізняється делікатною формулою без парабенів, яка прискорює висихання волосся і забезпечує захист від пошкоджень під впливом високих температур, роблячи локони надзвичайно м'якими, блискучими та об'ємними.

Багатофункціональний, універсальний продукт з м'якою консистенцією перетворює щоденний догляд за волоссям на винятково ефективну і приємну косметичну процедуру. Він розроблений на основі олії анато, у якій міститься багато бета-каротину, елагової кислоти та мікроелементів. Цей компонент наділяє кондиціонер потужними живильними і реструктурувальними властивостями, стимулює ріст волосся, захищає від впливу вільних радикалів та сонячних променів.

Склад збагатили абрикосовою олією, яка відома зволожувальним і пом'якшувальним ефектом. Також формула містить спеціальну кондиціонувальну речовину, отриману із целюлози, що відповідає за м'якість та гладкість пасом.

Спосіб застосування: 

Рівномірно нанести невелику кількість продукту на вимите і підсушене рушником волосся. Залишити на 2-3 хвилини, розчесати волосся. Потім ретельно змити кондиціонер теплою водою.

Напиши відгук
Davines Hair Refresher 150 ml

Davines Hair Refresher 150 ml

Сухий шампунь 150 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри